Utrustning og utdannelse på pastorkurs i Peru

"I møte med denne smilende mannen er det ikke lett å oppdage hans fortid preget av alkoholisme og personlige problemer."

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

 

Pastor Edgar har nylig startet opp igjen som pastor i menigheten i byen han er fra. En gang i måneden møter han andre pastorer som står i samme oppgave for pastorkurs i Arequipa.

Kursene holdes for å bevisstgjøre lederne i menigheter. De blir utfordret av hverandre, lærer om ledelse, dykker ned i bibeltekster sammen og jobber med caser. På den måten blir de bedre utrusta til å møte hverdagen.

Alkoholiker til pastor

At Edgar har levd et livet preget av alkoholisme og personlige problemer kan være vanskelig å forstå når en møter denne mannen. Han smiler og inviterer også Siembra-teamet hjem til seg.

Edgar forteller at kurset han får delta på er viktig for han. Og ikke bare for han selv, men også for menigheten. Han lærer mye som han kan ta med seg hjem og dele der. At det er viktig med utdannelse for vekst i kirken, er også en viktig refleksjon han gjør.

Bli med å støtte Siembra

Takk for at du er med å støtter Siembra, slik at Edgar og andre pastorer kan bli utrustet i sin viktige jobb.

Vil du være med å gi? Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon. Eller gi på VIPPS (Siembra #71171).

 

Film: Even kleppa

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.