Fem tips som løfter påskeferien

Fem tips som løfter påskeferien

Er du stuck med familien i påska? Ikke fortvil - her kommer noen tips til hva du kan finne på!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Påska forbindes av mange med skiturer under knallblå himmel, kvikk-lunsj og appelsiner, solbrilleskille og idyll. Men når skyene kommer, det kladder under skiene og 4G-en er brukt opp, blir det fort klamt og tett i hytta sammen med familien. Derfor vil jeg gi deg fem tips til hva du kan gjøre når du er stuck med familien i påskeferien.

  1. Begynn med kjepphest-ridning

Ja, du leste riktig. Fenomenet «Hobbyhorse-riding» vokser seg stadig større, og har tusenvis av aktive utøvere i Europa. I motsetning til en ekte hest, trenger du hverken penger eller tid for å ta vare på kjepphesten. Risikoen for skader er også minimal. Du kan begynne med sprang, dressur eller «bare» en koselig ridetur inn i solnedgangen. Det eneste du trenger er en kjepphest og en drøm.

  1. Slå verdensrekorden i pølsespising

En påske uten pølser er som langrenn uten ski, NRK uten sakte-TV eller nordmenn uten sokker i sandalene. Hent frem konkurransemennesket i deg, raid butikkene for pølser og grill i vei. Verdensrekordholderen Joey «Jaws» Chestnut spiste i fjor hele 72 pølser i brød på 10 minutter, så her er det noe å strekke seg etter!

  1. Lag en musikkvideo

«Sitta tett innte, trilla terningane, og kos’ okke, akkurat som om me var på hytto». Har du ikke hørt Tønes sin sang «Yatzy», må du logge på Spotify fortere enn svint! Trykk på play, len deg godt tilbake og la deg omfavne av Tønes´ Lamborghini av en sang. Hent frem Yatzyen, engasjer hele familien og spill inn musikkvideo til påskas største hit. Veien fra stua til kjendisstatus trenger ikke være lang. Justin Bieber ble oppdaga på Youtube. Dette kan være starten på noe stort!

  1. Dra på sydenferie

Påska er en tid for ferie på fjellet eller strandtur til syden. Men du sitter stuck med familien og blir pepra med glansbilder på Insta og Snap. Ta saken i egne hender og arranger din egen lavbudsjett sydenferie da vel! Rydd badet, fyr opp varmekablene, fyll badekaret, blås opp baderingen og kjøp noen sekker med sand. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor virkelighetsnært dette kan bli. Det kan hende at mamma og pappa ikke blir sjarmert, men hva skal man gjøre da, når minusgradene er mange og kroppen lengter etter varme? Kjør på!

  1. De tre K-ene

Vi kristne snakker ofte om de fire B-ene, men har du hørt om de tre K-ene? Kunst, kaker og kultur. Finn frem malerpenselen, fyr opp i peisen og hent frem Picassoen i deg. Vi har alle en kunstnerspire i oss som bare trenger litt næring for å blomstre. Bak noen makroner og sett opp en oneman-musikal. Det krever mye jobbing, men påskeferien er lang og dagene må fylles. Kron det hele med en helaften der du presenterer verkene dine for familie og venner.

Wikimedia

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.