Tips til høstdagene!

Tips til høstdagene!

Høsten er her, dagene blir kortere og været blir kaldere - her kommer noen tips til den fine høsten!

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I følge kalenderen slår vi på denne dagen midt inn i høsten. Kanskje er været der du er vått, kaldt og rufsete? Eller kanskje skinner solen og reflekterer de nydelige høstfargene som preger landskapet rundt deg? Her kommer noen tips til hvordan du kan holde på varmen og gleden i denne spennende årstiden!

1. Gå en tur!

Skaperverket er kanskje på sitt aller fineste nettopp om høsten. Kle deg godt og gå deg en tur i skogen eller på fjellet, gjerne uten musikk på ørene. Kun deg og naturen – nyt!

2. Se film

Invitér med deg en venn eller flere, pakk dere inn under tepper og finn fram en god film dere kan se sammen. En skål med nypoppet popcorn slår heller aldri feil!

3. Bak noe digg

Hva er vel bedre enn et hus fylt av deilig lukt fra fersk bakst? Lag en kake, digg middag, rundstykker eller boller du kan glede noen med. Visste du at kanelbollens dag var 4.oktober? Aldri for sent å feire det!

4. Les en bok

Er det noe som virkelig er digg når regnet pisker mot ruta, så er det knitring og fyr i peisen. Finn deg en god bok du kan kose deg med på kalde høstdager foran peisen.

5. Lytt til lovsang

Lovsangsuniverset er så uendelig stort at det er vanskelig å få oversikt. Bruk litt tid på å sjekke ut nye lovsanger, kanskje finner du en ny favoritt? Lytt og nyt!

6. Les i Bibelen

For mange kan det å lese i Bibelen være vanskelig og et skikkelig tiltak. Kanskje er dette tiden for å sjekke ut mer av boka vi tror på? Finn deg en Bibelleseplan du kan følge for å gjøre det litt enklere! https://itro.no/tema/slik-leser-jeg-bibelen-3/

7. Ring en venn eller et familiemedlem

Mange har det så travelt med eget liv og hverdag at man kanskje ikke rekker eller glemmer å holde kontakten med de som bor litt lengre unna. Sett av tid og ring en du ikke har snakket med på lenge!

Canva

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.