Hele Himmelen – David André Østby

Hele Himmelen - David André Østby

Hørt

Hele Himmelen
David André Østby
2018 – David André Østby Productions

David André er lovsangspastor i Filadelfiakirken Oslo og en av Norges største kristne artister.

Les intervjuet iTro gjorde med David André!

David Are Østby har akkurat sluppet et nytt lovsangsalbum. Det forrige albumet studioalbumet, Eksplosjon, tok kristen-Norge med storm, noe som automatisk gir høye forhåpninger til denne plata. Med det forrige albumet klarte David André noe som få andre har klart: de fleste sangene har blitt moderne klassikere i lovsangssjangeren. 

Allerede i bruk 

Flere av sangene på albumet er allerede godt i bruk i flere menigheter i landet. Sanger som «Ditt Kors» og «Navnet Jesus» har mange allerede rukket å bli glad i. Og det med god grunn. Begge disse sangene har krystallklare tekster og passer godt til det norske publikumet.

Variert og velkjent

Albumet har mer å by på. Man kjenner fort igjen stilen til Østby, men dette er vel egentlig noe man forventer og er glad for. Samtidig har han klart å få inn litt variasjon i lydbildet, der noen av sangene er litt mer nedstemt med et elektronikapreg – noe som er veldig populært for tiden. Det hjelper nok til å appellere bredt. Det er også flere sanger med skikkelig fart i, som for eksempel «Vi Tror.» Albumet har et stort potensiale, de aller fleste sangene kan bli brukt mye i norske menigheter. Flere av sangene har også potensiale til å bli tidløse, moderne lovsangsklassikere. Det er akkurat det vi ser etter i et lovsangsalbum!

En gjennomgående styrke i Østbys sanger er oppbygning og dynamikk. Flere av broene er nydelige, med tekster og melodier som passer godt sammen. Teksten kommer godt frem og det blir enkelt å ta ordene innover seg. Det er sanger som løfter opp Jesus og ærer Gud. 

Ved korset har vi frihet, Jesus gav oss livet, En gang for alle ble seieren vår, Døden måtte slippe, Mørket måtte flykte, Kristus har oppstått, han lever i oss!

Dette er alt i alt et godt lovsangsalbum, som vi forventet! Jeg gleder meg allerede til lovsangskonsert på fredag under NLMs generalforsamling, som begynner i dag! Ta turen innom! 

 

Hørt

Hele Himmelen
David André Østby
2018 – David André Østby Productions

David André er lovsangspastor i Filadelfiakirken Oslo og en av Norges største kristne artister.

Les intervjuet iTro gjorde med David André!