Runar deler litt om hvordan Gud var med selv etter tapet av faren sin

Det siste far sa før han døde var Salme 23,1: Herren er min hyrde, det mangler meg ingenting.

Vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Livet er ikke alltid like lett, og noen ganger er også sykdom og død noe som kan skje i våre nærmeste relasjoner. Det kan være utrolig vanskelig å takle, og man sliter ofte med å forstå at Gud er god når alt er på det mørkeste.

I dette vitnesbyrdet forteller Runar Malde kort om hvordan det var for han.

Far hadde Jesus i hjertet

«For omtrent halvannet år siden, så mistet jeg faren min av kreft. Og det som var så inspirerende var at igjennom hele sykeperioden, så var far alltid bestemt på hvor han skulle. Han skulle til himmelen og han hadde alltid med seg Jesus i hjertet. Og det ble kanskje spesielt viktig for han i slutten. Den innstillingen smitta over på oss unger, at vi vet hvor han er og vi vet hvor han skal.

Det siste far sa før han døde var Salme 23,1: Herren er min hyrde, det mangler meg ingenting. Det tar jeg med meg hver dag, for det er så utrolig viktig.

Jeg begynte å tvile

I den tiden etter far døde så slet jeg litt med å godta at Gud hadde tatt far hjem. Jeg begynte å tvile og ble litt mer likegyldig til alt det som hadde med tro og kristendom å gjøre.

Men etterhvert, med gode folk rundt meg, så fant jeg ut det at Gud ville det beste for far og han ville ha han hjem.

Det jeg sitter igjen med er et litt nytt bilde av hvem Gud er, samtidig som jeg ser hvor viktig det er å løfte hodet sitt og se framover.»

Ønsker du å se enda flere vitnesbyrd på video? Følg oss på Instagram for oppdateringer framover. Her er noen av dem:

Vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.