Vi har så mange valgmuligheter at vi ikke selv klarer å velge

Vi har så mange valgmuligheter at vi ikke selv klarer å velge

Når vi ikke vet helt selv, så kan vi huske på at Gud har en plan for oss.

Mitt vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Som veldig mange andre så er jeg snart ferdig på videregående, og har hele verden for mine føtter. Det er jo noe man har gledet seg til lenge, men nå som jeg er her har jeg egentlig ikke peiling på veien videre. Det kan skape mye frykt, uro og stress å ikke ha en klar plan. Jeg kjenner iallefall på det!

Gud ledet meg til videregående

Da vi skulle begynne på videregående var planen min å gå på en skole hjemme. Det hadde jeg alltid tenkt, og hadde aldri en plan om noe annet. Som mange av mine venner, så søkte jeg litt rundt bare for å se. Lite visste jeg at jeg skulle ende opp på en internatskole tre timer hjemmefra, uten å egentlig kjenne noen. 

Jesus har vært der fra begynnelsen, og han skal være med til slutten.

Når jeg ser tilbake på det nå, så ser jeg selv at det ikke var min plan. 

Jesus har vært der fra begynnelsen, og han skal være med til slutten. Han har fulgt alle mine valg, og til og med hatt en plan for alt hele tiden!

Jeg er Alfa og Omega, den første og den siste, begynnelsen og enden. (Åp 22,13)

 

Det er så deilig å vite at han alltid har vært, og alltid er med. Når vi ikke vet helt selv, så kan vi huske på at Gud har en plan for oss. Kanskje til og med en plan som er større en vi noen gang klarer å forstå! 

Han har lovet oss en plan og en fremtid

For jeg vet hvilke tanker jeg har for dere, sier Herren. Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere fremtid og håp. (Jer 29,11)

Planene Gud har for oss er de beste. De er kanskje ikke alltid slik vi vil, men det er de som gir oss en fremtid og et håp!

Vi har så mange valgmuligheter at vi ikke selv klarer å velge – luksusproblem.

Vi har så uendelig mange tilbud og muligheter, noe jeg er veldig takknemlig for. Vi har så mange valgmuligheter at vi ikke selv klarer å velge – luksusproblem.

Orden i kaoset

Selv om det virker litt kaos akkurat nå, så kommer det til å gå bra. Gud har sagt at hans planer er trygge, vi må bare lære oss å stole på det, til tross for at det kan være vanskelig.

Jeg vet at du kan alt, og at ingen plan er umulig å gjennomføre for deg. (Job 42,2)

 

Privat

Mitt vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.