– Jeg håper at Frontline 2018 kan bli som en oase, der du kan komme for å få påfyll og nytt mot

– Jeg håper at Frontline 2018 kan bli som en oase, der du kan komme for å få påfyll og nytt mot

Harald inviterer til en misjonskonferanse som er alt annet enn tam og kjedelig.

Frontline 2018

Frontline er en misjonskonferanse NLM Ung arrangerer fra 25. til 27. Oktober.

Temaet for årets Frontline er «frimodighet». Programmet finner du her

Etter snart to års ventetid er misjonskonferansen Frontline endelig rett rundt hjørnet. Og allerede nå har den første gledelige nyheten kommet:  Det har allerede blitt satt en solid påmeldingsrekord for årets Frontline.

Fortsatt plass til flere

Selv om det er fint med påmeldingsrekord, er det likevel plass til enda flere. For å inspirere de som fortsatt er usikre på om de skal dra til Oslo på misjonskonferanse denne helgen, har iTro derfor tatt en prat med prosjektleder for Frontline, Harald Hovland. Han er overbevist om at det å melde seg på Frontline vil være en svært klok beslutning.

– Kan du fortelle iTros-lesere hva Frontline egentlig er?

– Frontline er en misjonskonferanse for unge voksne som arrangeres annet hvert år. Den varer i tre dager og er spekket med seminarer, møter, lovsang og mye annet, forteller Harald.

– Visjonen for Frontline er å utruste, inspirere og utfordre hverandre til leve frimodige liv i etterfølgelse av Jesus Kristus.

Tema er frimodighet

– Frontline har blitt arrangert i flere år. Hva er det som gjør at årets Frontline skiller seg ut fra tidligere utgaver?

– Årets Frontline vil ha fokuset på frimodighet. Hva vil det si å være frimodig? Hvorfor kan vi være frimodige? Hvordan være frimodige? Alt dette håper jeg at du vil få noen svar på gjennom denne helgen

Misjon er noe av det mest spennende en kristen kan være med på

– Jeg håper at Frontline 2018 skal bli som en oase, der du kan komme for å få påfyll og nytt mot. Du kan få møte andre kristne og sammen bli oppmuntret til å leve et liv i etterfølgelse av Han som har skapt deg, fortsetter Harald.

Vi går på Guds kall

– For noen kan kanskje en misjonskonferanse høres litt tamt ut. Er det noe annet som skjer i løpet av helgen enn seminarer og møter om misjon?

– Først må jeg si at for de som synes misjonskonferanse høres tamt ut så vil jeg argumentere for at en misjonskonferanse er det motsatte av tamt. Misjon er noe av det mest spennende en kristen kan være med på. Det er fordi det ikke er vår misjon, men Guds misjon. Det er på Guds løfter og hans kall vi vil gå ut å være misjonale og frimodige om hvem Gud er.

– Men er du en som kjenner at dette ikke fenger, så kan vi friste med et Oslo i høstfarger, muligheter for nye relasjoner, fotballcup, koselig cafekvelder på Fjellhaug og en rekke andre gøye ting.

– Hva har du å si til de som sitter på gjerdet og ikke har bestemt seg for om de skal bli med på Frontline?

– Det er ikke kult å sitte på gjerdet.

Frontline 2018

Frontline er en misjonskonferanse NLM Ung arrangerer fra 25. til 27. Oktober.

Temaet for årets Frontline er «frimodighet». Programmet finner du her