Jesus til alle folkeslag

Eva pleide å ofte til Moder jord og helgener for et mirakel, men ingenting skjedde. Så møtte hun den levende Jesus Kristus.

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

I videoen møter vi Eva Huaynasilaura, som forteller sin sterke historie om da hun ble kristen i ung alder. Hun er vokst opp i en kultur hvor ofring til moder jord sto sentralt. Det var ikke bare en triviell fritidsaktivitet, men tradisjoner med strenge regler.

Vi møtte henne i millionbyen Juliaca (som ligger 3800 m.o.h), og hun tar et andpustent Siembra-team med opp på en liten høyde der vi ser utover hele byen. Hun forteller om hvordan hun ble sett ned på av sin egen familie etter at hun hadde blitt en kristen.

-Takker Gud for at jeg har det bra

Eva ble invitert med på søndagsskole, og begynte etter hvert å følge Jesus. Men hun møtte på mye motstand. Heldigvis fikk hun hjelp fra andre i menigheten hun ble en del av, og blir tydelig berørt når hun ser tilbake på sin sterke historie. -Jeg har holdt ut på grunn av Guds kjærlighet, og takker Gud for at jeg har det bra, sier Eva.

I dag har også foreldrene til Eva tatt imot Jesus, og går fast i kirken.

Vil du bidra til at andre får høre om Jesus?

Den gaven som Siembra får inn, er med på å bidra til at Jesus kan nå ut til alle folkeslag.

Vil du være med å gi? Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon. Eller gi på VIPPS (Siembra #71171)

Trykk på bildet øverst i saken for å se video.

 

Skjermdump Youtube

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.