10 gode og overkommelige tips for Høsten 2018

10 gode og overkommelige tips for Høsten 2018

Ting du kan gjøre som ganske sikkert vil gi deg en høst helt utenom det vanlige.

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

1. Hvil deg litt

Iverksett hviletipsene som ligger på iTro! Det kan du for eksempel gjøre ute i  en hengekøye med ull på kroppen, oppi en sovepose, kaffe på termos, Bibelen i fanget (se tips nr 5), alene eller sammen med noen andre.

2.  Boller og kakao foran 🔥

Man trenger ikke ha bollene ferdig stekt, leiligheten eller huset nyvaska og kakaoen rykende varm for å invitere på besøk. Inviter venner til å være med på bakingen, få de til å gjøre jobben og nyt resultatet sammen. Denne oppskriften kan varmt anbefales til det.

Dersom du er så heldig å ha en peis (eller et bål) i nærheten kan jo det også benyttes, kanskje du har et nedstøvet ludo-spill dere kan hygge dere med, eventuelt finne sofaen og nyte baksten til en:

3. F I L M !

ENDELIG kan man sitte inne og se på TV uten at sola skinner hele kvelden og kaller deg til å komme ut. Finn frem ullsokkene og pleddet, BLI i din sofa og bla deg frem til en god film.

Her kommer det en miks av halvferske seriøse, men gode, tips fra iTunes med rating fra imdb.com i parentes:

  • Paul, apostle of Christ (6,7/10)
  • Den 12. mann (7,4/10)
  • Utøya 22. juli (7,7/10)

4. Ta høstbilder med 🍁

Ditt særegne nydelige ansikt omkranset av fargerike løvblader gjør seg utrolig bra som et nytt profilbilde, til fotoalbumet eller innrammet som julegave til hvem som helst.

5. Les

Noen tips fra iTro-lesere:

6. Besøk noen du ikke besøker til vanlig

Alt for mange mennesker i Norge er ensomme, det gjelder både gamle og unge. Dersom det er noen bollerester etter tips nr 2, kan du ta med dem og glede noen! Hvis du ikke vet hvem du skal gå til, er den litt ukjente nabojenta som flytta inn for et par år siden og som du enda ikke har blitt ordentlig kjent med, et hett tips.

7. Få deg en hobby

Lag bokmerker av høstblader, fremkall bilder og lag god gammeldags fotoalbum, parkour, foto, strikking, gå på loppemarked, sy egne klær eller begynn å fiske hummer!

8. Gå i basseng

Det regner mye uansett, gå all in og svøm noen meter.

9. Aktivitet med vri

Tanken «jeg burde trene» kan jo kjøre gjennom hodet i ny og ne, men det er ikke alltid like spennende og lett å komme i gang med.

Da kan du prøve den gode gamle «ring på spring» som gir både latter og økt puls.

Eller du kan kjøpe en twist-pose og gå videre til en brannstasjon, sykehjem eller SFO og dele ut til de som jobber der mens du forteller hvor bra det er at de gjør nettopp det de gjør for samfunnet (…og kanskje får du samtaler på dypere plan også).

10. Gi det videre

Etter storproduksjon av din nye hobby og alle artige priskupp på loppemarkeder, kan du nå gi dette til noen som gjerne ikke får så mange julegaver som gjennomsnittet av Norges befolkning. Trykk på byene for å se hvem du kan levere til i  Stavanger, Bergen og Oslo.

Unsplash

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.