7 ting å gjøre i høstferien

7 ting å gjøre i høstferien

Sliter du med å komme på ting å gjøre i ferien? Fortvil ikke, her kommer noen forslag!

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Høstferien er full av muligheter, og her er noen forslag til ting du kan gjøre.

Arranger filmmaraton (eller vanlig filmkveld)

Det deilige med høsten er at det er lov å sitte inne på kvelden og se film. Til og med flere filmer! Hvorfor ikke kjøre på med et lite maraton, der du ser flere filmer i samme serie?

Inviter noen venner, kjøp inn snacks, legg inn noen matpauser og se for eksempel en av disse filmseriene, og drøm deg bort til et vakkert fantasyunivers:

  • Ringenes Herre (og Hobbiten, hvis du vil kjøre et dobbeltmaraton)
  • Harry Potter
  • Narnia

PS: Alle disse seriene finnes også som bøker og lydbøker hvis du trives bedre med det.

Bli med på iTro og Lagets bibelkampanje

1. oktober startet iTro og Laget kampanjen «Vi leser Markus i oktober«. Bli med i facebookgruppa, og join mange hundre andre som også vil lese ett kapittel hver dag i Markus-evangeliet.

 

Besøk noen venner du ikke har besøkt på en stund

Mens verden har vært stengt ned, er det mange av oss som ikke har fått holdt kontakten med like mange som vi skulle ønsket.

Nå som restriksjonene er opphevet, går det an å ta opp kontakten med noen av dem du ikke har truffet på en stund, og kanskje invitere deg selv på besøk.

Les om modige kristne kvinner i Midtøsten

Hvis du liker å lese, kan en ny bok fra Lunde Forlag anbefales!

Kvinner som har blitt kristne i muslimske samfunn tar en risiko når de vil lede sine ektemenn og barn til en tro på Jesus.

I boka «Modige kvinner» forteller flere kvinner fra Saudi-Arabia, Iran, Syria og andre områder i den muslimske verden om hvordan de gjennom store utfordringer har fått peke på Jesus for familien sin, og ledet dem til Jesus.

Kjøp boka, les et utdrag fra den eller se en kortfilm om boka i denne videoen:

 

The Chosen

Den beste serien som er laget om Jesus, anbefales på det varmeste! Har du ikke sett den, har du to sesonger med masse gode episoder å glede deg til.

Se den alene eller sammen med noen andre, og ta gjerne en titt på iTros samtaleguide til de ulike episodene.

 

iTro-podden

Vil du ha noe på øret med en løs og god stemning, samtidig som det tar opp spennende og relevante temaer? Da kan iTro-podden anbefales!

Med temaer som sorg, misjon, utfordringer og gleder ved å være kristen og mye mer, er det stor sjanse for at du finner noe som interesserer deg.

Inviter noen på en høstdate

Har du tenkt en stund på at det er noen du gjerne skulle bedt ut på en date for å bli litt bedre kjent med? Kanskje dette er tiden for å ta mot til seg og gå for det?

I så fall kan du se iTros 10 tips til ting du kan gjøre på date i høst, og kanskje får du inspirasjonen du trenger der! Lykke til!

@criene / twenty20

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.