10 tips til hva du kan gjøre i sommer

10 tips til hva du kan gjøre i sommer

Kanskje skal du jobbe, reise utenlands eller på leir? Her kommer noen forslag til ting du kan gjøre i sommer!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og mange steder i Norge er det allerede blitt vær for å ta på seg sommerkjolen, shortsen og hawaii-skjorta! Vi i iTro har samlet 10 tips til hva du kan gjøre i sommer!

Grill&Chill

Invitér med deg en gjeng på grilling, enten på en fjelltopp, i skogen eller i vannkanten! Husk å være oppmerksom på skogbrannfare.

Strikk-piknik

Samle hele gjengen til strikking i en park. På en solfylt dag kan det være forfriskende å ta med seg kald saft, limonade eller iskaffe å nyte.

Reis-underveis

Lyst til å reise men vet ikke hvor? Google skjulte «gems» i Norge og finn deg ett sted du vil utforske. Reis dit og sjekk kartet underveis om det er flere steder du burde sjekke ut på veien. Plutselig endte du opp et helt annet sted enn planlagt.

Lesedate

Avtal lesedate med noen. Om sommeren kan det være vanskelig å prioritere og få roen til å sette seg ned å lese. Få med deg en venn og slå dere ned i en park eller på stranden med hver deres bok. Det kan faktisk være veldig sosialt!

Film&Chill

Rigg til utekino i hagen eller på terrassen under åpen stjernehimmel. Pakk deg godt inn under dyna og nyt. Har du projektor vil jo kinofølelsen snike seg skikkelig på.

Camp-champ

LEIR! Reis på leir i sommer! Få med deg vennegjengen, rigg opp teltet, blås opp luftmadrassen og ha en magisk uke sammen med nye og gamle venner. Eksempler på leirer du kan reise på; UL, KRIK Arena, KRIK Action, Ufestivalen!

Hobbyvirksomhet

Har du en hobby du gjerne skulle ønske flere av vennene dine delte med deg? Invitér dem på besøk og lær dem mer om hobbyen din, kanskje kan det bli deres nye også!

WalkTheTalk

Har du noen gang gått ute i naturen uten musikk på ørene? Det burde uansett testes. Om sommeren kryr det av lyder, lukter og fine syn i naturen. Gå enten en tur alene og beundre det nydelige skaperverket eller invitér med deg noen du kan ha en god samtale med.

Sleep&Eat

Hva med å bruke de varme sommernettene utendørs? Ta med deg hengekøye, telt eller bare et liggeunderlag under åpen himmel og få deg noen netter ute. Madrass på verandaen funker også. Kanskje lager du en digg frokost i forkant som du kan nyte til en nydelig soloppgang?

The Winner Takes It All

Spill slår aldri feil. Invitér med deg noen på spill, enten kortspill eller brettspill, eller volleyball, spikeball eller feks. frisbeegolf. Kanskje skal dere lage en turnering eller konkurranse også!

 

Lightstock

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.