– I år skal vi ta talkshowet til nye høyder

– I år skal vi ta talkshowet til nye høyder

Etter fjorårets talkshow-suksess skal Per Sigve Særheim og Harald Hovland også i år underholde på UL-scenen. Sistnevnte lover at årets talkshow vil bli minst like bra, om ikke bedre.

Festival

UL er en kristen ungdomsfestival, arrangert av NLM ung og IMF ung. I år er festivalen fra 24-28 Juli i Kongeparken Amfi på Ålgård.

For informasjon og påmelding, sjekk ut ul2018.no

I to år har Per Sigve Særheim og Harald Hovland underholdt på ULs scene. i fjor lanserte de sitt eget talkshow, der de inviterte gjester til en god prat i sofaen.

Også dette året skal Per Sigve og Harald underholde på UL. iTro har tatt en prat med Harald Hovland, halvparten av denne duoen, om hva slags planer de har i år, hva de gjør under festivaluken, og hvorfor det er verdt å delta på UL.

Like morsomt som i fjor

– Jeg har tro på at vi skal ta talkshowet til nye høyder i år. Vi er et dyktig team på fem stykker som har begynt å jobbe med showet allerede, og ting ser lovende ut. Vi diskuterer nå ulike tema og vinklinger og vi har allerede invitert noen spennende gjester. Det blir like gode intervjuer og like morsomt som i fjor, om ikke enda bedre.

– Det første vi gjør når vi våkner til en ny dag på UL er å kjøpe oss en baguett og sjokomelk, for så å gå på morgenmøte. Jeg synes det er viktig å starte UL-dagen på den måten.

Harald forteller at det går med mye arbeid til å planlegge underholdningen på UL. Det skal avtales med bandet og lyd og lys. I tillegg skal monologer skrives, og generalprøve gjennomføres. Likevel er de opptatt av at ikke hele UL skal gå med til jobb og planlegging.

– Det første vi gjør når vi våkner til en ny dag på UL er å kjøpe oss en baguett og sjokomelk, for så å gå på morgenmøte. Jeg synes det er viktig å starte UL-dagen på den måten.  Bortsett fra jobbing prøver vi å gå på seminarer og rett og slett få med oss det beste fra UL.

Tema fanger viktige sider ved troen

Som vanlig har Harald store forventninger til UL, selv om han ikke skjønte noe da årets tema ble presentert.

– Første gang temaet ble presentert sto jeg på scenen med Hans Kristian Skaar, og fikk ikke med meg noen ting. Men etter og ha hørt litt mer, har jeg stor tro på temaet. Det er mye symbolikk, referanser og bilder knyttet til treet i den kristne tro. Det er et tema som fanger mange viktige sider ved troen. I tillegg kommer det masse flinke folk som skal tale over dette, jeg tror line-upen for festivalen aldri har vært bedre.

En festival som er trosstyrkende

Det er mange som legger planen for sommerferien i disse dager, og det kan hende noen er usikre på om de skal dra på UL eller ei. Harald er ikke i tvil om at det er verdt å ta turen.

– Det er mange grunner til å komme på UL. Den første grunnen er at jeg vet det er utrolig trosstyrkende å ha en uke med andre kristne. Man blir inspirert, utfordret og så får man bedre kjennskap til hvem Gud er og hva han har gjort. For mitt trosliv har UL vært veldig viktig og jeg har store forventninger til hva Gud kan gjøre under årets UL.

– For det andre så vil det bli utrolig gode talkshow. Jeg kan dessverre ikke røpe så mye, folk må bare vente i spenning. Men jeg kan love at det blir like legendarisk som det var i fjor, avslutter Harald.

 

Fototeam UL 2017

Festival

UL er en kristen ungdomsfestival, arrangert av NLM ung og IMF ung. I år er festivalen fra 24-28 Juli i Kongeparken Amfi på Ålgård.

For informasjon og påmelding, sjekk ut ul2018.no