Hvorfor skal jeg dra på UL?

Hvorfor skal jeg dra på UL?

Det finnes mange grunner til å melde seg på UL. Den kanskje fremste grunnen er at UL er "en festival som forandrer».

Festival

UL er en kristen ungdomsfestival, arrangert av NLM ung og IMF ung. I år er festivalen fra 24-28 Juli i Kongeparken Amfi på Ålgård.

For informasjon og påmelding, sjekk ut ul2018.no

UL har en lang historie og festivalen er blant de største kristne sommerfestivalene i Norge. Men kanskje du ikke har vært på UL eller noen annen festival før, og spør deg selv: «Hvorfor skal jeg dra på dette?» Eller kanskje du ikke ser på deg selv som et «festivalmenneske»? Fortvil ikke, UL er en plass for alle.

Aktiviteter for alle

Enhver festival tilbyr deltagerne en rekke ulike aktiviteter. Og det skorter ikke på utvalget på UL heller. Inspirert av sommerens Fotball-VM ønsker du kanskje å utfordre tittelen sammen med venner eller nye bekjentskaper i fotballturneringen. Eller kanskje surfing passer deg bedre? Om du vil prøve balansen din på slakkline er også det mulig. Eller er boccia og frisbee mer din stil? På UL kan man altså finne noe for enhver smak, for ikke å nevne at en hel fornøyelsespark ligger rett ved festivalområdet.

Det essensielle camping-livet

I oppskriften for gode festivaler er camping-livet en klassisk ingrediens. På UL skjer det i alle former. Man kan campe i små fjelltelt, store lavvoer, fete campingvogner eller i en kassebil. For den beste campingopplevelsen vil man aller helst ha sol og fint vær, men selv ikke Kristen Gislefoss kan si oss hvilket vær som vil prege årets UL. Dersom erfaring likevel ha noe å si, bør man pakke med seg et solid og vanntett telt. Men det er lov å håpe det er unødvendig. Kanskje 2018 blir året med strålende sol gjennom hele uka?

Et kristent fellesskap som styrker deg

Er campingliv og sommeraktiviteter ikke nok for å overbevise deg? Da kan vi trøste med at UL er mye mer enn det. På UL får man ta del i et stort kristent fellesskap. Her møter du brødre og søstre fra hele landet. Om du ikke har mange kristne venner hjemme, kan du gjennom UL-uka bli oppmuntret og styrket i troen på Jesus sammen med tusenvis av andre kristne ungdommer. Her kan du også få nye og gode vennskap for livet. UL er dessuten er et godt møtested med bekjente du ikke har sett på lenge.

For selv om UL på flere måter har forandret seg, er ønsket om å lede ungdommer til et livsforvandlende møte med Jesus det samme.

En av de fremste grunnene til å reise på UL er at den er «en festival som forandrer». Det vil først og fremst si at målet for UL er å forandre meg og deg. Eller rettere sagt, å legge til rette for at Jesus kan møte oss og forandre oss. For selv om UL på flere måter har forandret seg, er ønsket om å lede ungdommer til et livsforvandlende møte med Jesus det samme. Ansatte, frivillige og utallige dugnadstimer står bak for at UL kan være et sted hvor man blir overøst med gode møter, seminarer og konserter, som alle ønsker å formidle det gode budskapet om Jesus på best mulig måte til oss.

Øyvind Ganesh Eknes

Festival

UL er en kristen ungdomsfestival, arrangert av NLM ung og IMF ung. I år er festivalen fra 24-28 Juli i Kongeparken Amfi på Ålgård.

For informasjon og påmelding, sjekk ut ul2018.no