Siembra – en update

Siembra – en update

Et prosjekt som engasjerer unge og en gira Siembra-general.

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. I 2014-16 skal vi i Siembra samle inn penger til prosjekter i Indonesia og Nord-Afrika. Er du ikke fast giver i Siembra ennå? Du kan bli det her.

NLM ung har et misjonsprosjekt kalt Siembra. I prosjektet er det en egen givertjeneste. Konseptet i det er at en kan gi et fast beløp i måneden, ved at det automatisk blir trukket en avtalt sum fra ens konto.

Jeg har vært så heldig å få snakke litt med Daniel Rydland Bjåen, som er Siembra-general. Han og et stort team har brukt tiden på UL til å informere om givertjenesten, og spørre om deltakere og ledere vil være med å støtte prosjektet. Bjåen er en av de som brenner for å få folk til å ville gi.

God kontakt

Siembra-teamet er fast inventar på UL og merket forandring fra Ålgård, hvor UL har vært arrangert de siste årene, til Randaberg, årets sted. Det var litt lettere å gå rundt og spørre folk, synes Daniel og teamet, med tanke på at standene og matteltet var separert. Det gjorde det lettere å få kontakt med folk.

Helt fantastiske tall

Under UL 2015 var det en stor gjeng som gikk rundt og forsøkte å få nye givere. Tallet på nye giver viser at mange ønsker å være med. Dette året er det 123 nye, og over 80 som har økt deres faste månedsbeløp. ”Som er helt fantastisk”, i følge en Siembra General som smilte nesten helt rundt.

Summen under årets UL kom på rundt 574 000 kr, og regner en med det som folk lovet å gi fra fjorårets UL, kommer summen på hele 3,1 million. Daniel er med god grunn stolt over dette: ”Dette er veldig bra til å være ungdom! Og enda bedre er det at det er veldig mange unge som har valgt å være med å gi, som kan være med å øke beløp i flere år fremover.”

En sikker givertjeneste

Hvis du er en av de som lurer på hvorfor du burde gi til Siembra, så garanterer Daniel at dette er en sikker givertjeneste.

”Pengene går direkte til NLMs prosjekter i Indonesia og Nord- Afrika, og ikke til lønninger på hovedkontoret. Kort fortalt: Hvis du vil være med å hjelpe NLM til å oppfylle deres visjon og arbeid, er Siembra en ypperlig givertjeneste,” konstanterer Bjåen.

Det er ikke bare under UL en kan gi til Siembra. Dersom du fortsatt har lyst til å gi i etterkant, kan du gjøre det her. Du har mulighet til å være med på dette prosjektet – uavhengig om du var på UL eller ikke. Så bli med, da vel!

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. I 2014-16 skal vi i Siembra samle inn penger til prosjekter i Indonesia og Nord-Afrika. Er du ikke fast giver i Siembra ennå? Du kan bli det her.