Siste boktur i Tanzania | iTro-vlogg 7

I den siste iTro-vloggen får du bli med på kirkesalg, se den sjeldne afrikanske villhunden og et lite tilbakeblikk på året som har vært.

iTro-vlogg

Dette er den siste vloggen som produseres fra volontørtjenesten for Soma Biblia i Tanzania.

I skrivende stund er jeg tilbake i «kalde» Norge. Det er ikke først og fremst fordi temperaturen er litt lavere, men fordi det er så rart å ha reist fra den varme kulturen i Tanzania hvor folk tar kontakt, inviterer med stor gjestfrihet og snakker med fremmede. Det er en stor kontrast og vi har mye å lære av dem.

Gode og kjipe opplevelser

Etter dette året sitter jeg igjen med mye takknemlighet for det jeg har fått være med på, og kan ta med meg både gode og kjipe opplevelser. Det har vært et privilegium å få være med på bibeldistribusjon, og legge til rette for tanzanianere å få seg en bibel.

(Teksten fortsetter under videoen.)

Likevel er ikke en hverdag i Tanzania bare rosenrød, og jeg har fått oppleve både visumproblemer, å være en del sulten, bilproblemer, enorm materiell nød hos naboene mine og flere slitne dager. Men det hører også med i en hverdag i Afrika.

Takk for at du har fulgt med!

I denne vloggen får du bli med kort på min siste boktur, hvor vi var på kirkesalg, markedssalg og butikksalg. Vi deltok også på Id al-fitr, var stuck i afrikansk skog og fikk nærkontakt med den sjeldne afrikanske villhunden.

Takk for at du har fulgt med på vloggene dette året! Jeg håper de har vært til glede og inspirasjon til å bidra i ytremisjon, både gjennom bønn, givertjeneste og tanken om å reise ut selv.

Og helt til slutt. Husk at Gud ønsker å bruke deg der du er i sommer! Hvis vi tør å gå på hans ord, kan det skje veldig mye spennende i sommerferien også. Gud tar nemlig ikke ferie. La Jesus prege hverdagen enten om du reiser til Syden, er på fjelltur eller på kristen festival. Bli bedre kjent med han, og gjør han kjent blant menneskene du har rundt deg.

Mungu awabariki sana!

Skjermbilde

iTro-vlogg

Dette er den siste vloggen som produseres fra volontørtjenesten for Soma Biblia i Tanzania.