Animasjonsfilm fra Edens Hage | iTro-vlogg 6

Boktur til Kilimanjaro, påskeferie i jungelen og en død sebra får du også se i denne vloggen.

iTro-vlogg

Vloggene viser litt om hvordan det er å bo i Tanzania som volontør. Ønsket er også å motivere ungdom i Norge for ytremisjon

Visste du at NLM er med å utvikle Øst-Afrikas første motion capture animasjonsfilm? Det er Roger Gihlemoen som bor i Arusha i Tanzania som står bak dette spennende prosjektet.

Første episode er klar

Prosjektet tar for seg den røde tråden i bibelen, og fokuserer på historiene med Adam og Eva, Abraham og Isak, Kong David, lille Jesusbarnet og til slutt Jesu død og oppstandelse.

Den første episoden fra Edens Hage er ferdig og ligger ute gratis på YouTube. Når prosjektet blir ferdig vil det til sammen være hele 20 episoder!

Men for å fullføre prosjektet trenger Roger flere folk på laget, og mer penger. Derfor jobber han i disse dager med en CrowdFunder, for å samle inn penger. Den kan du sjekke ut HER.

Du kan lese mer om prosjektet og se noen ganske gøyale informasjonsfilmer HER.

Under kan du se Rogers første film fra serien Arven etter Adam. Filmen er på swahili, men har norske undertekster.

Del den gjerne med enda flere. (Saken fortsetter under videoen)

Prisene i bokbutikken har økt

Mye av tiden min bruker jeg i bokbutikken vår i Arusha by. Her har vi mange ulike bibler, barnebøker og annen kristen litteratur. De fleste kundene våre er oppkjøpere (som kjøper bibler for å selge videre på markedet), prester og misjonærer. I tillegg har vi vanlige kunder som kommer innom for å få seg en bibel.

(saken fortsetter under videoen) 

 

Men i april fikk vi litt dårlige nyheter. Chama cha Biblia (Bibelselskapet i Tanzania, som vi kjøper biblene våre fra) økte prisene på alle biblene! Selv om biblene bare økte med rundt 10-30kr, er det en god del mer penger for mange av de nasjonale.

Man får litt dårlig samvittighet når folk synes det er dyrt mer bibel, men jeg tror markedet vil stabilisere seg etterhvert. Folk ønsker og trenger fremdeles bibler i dette landet, og jeg håper at også de aller fattigste kan få tilgang på Guds ord.

Nå har jeg bare noen uker igjen her i Tanzania. Hva jeg bruker de ukene på får du se i den siste vloggen som kommer i slutten av juni. Tutaonana badaye!

Skjermbilde

iTro-vlogg

Vloggene viser litt om hvordan det er å bo i Tanzania som volontør. Ønsket er også å motivere ungdom i Norge for ytremisjon