Bibelsalg med Soma Biblia | iTro-vlogg 3

Soma Biblia distribuerer bibler og kristen litteratur der ingen andre når ut. Bli med Håkon på tur!

iTro-vlogg

Vloggene viser litt om hvordan det er å bo i Tanzania som utsending. Ønsket er også å motivere ungdom i Norge for ytremisjon.

Som kristne tror vi at Bibelen er Guds ord, og at dette Ordet kan skape forandring i menneskers liv. Derfor det er veldig spennende å se når folk her i Tanzania får sin aller første bibel. Selv om mange har vært kristne lenge, betyr nødvendigvis ikke det at de har fått muligheten eller råd til å kjøpe en bibel tidligere.

Bokturer der ingen andre når fram

Jeg har fått bli med ut på kirkesalg, markedssalg og butikksalg. På mange av bokturene reiser man rundt til kunder som kjøper mange bøker og bibler, som de deretter selger videre. I tillegg kjøper mange kirker og menigheter bøker til forsamlingen.

Utenom dette selger vi etter gudstjenester og på markeder. Da samler folkene seg rundt den fullstappa Land Cruiseren og har stor interesse for å kjøpe.

De siste månedene har jeg sett hvor mye Bibelen betyr for kristne her nede, som jeg tror vi i Norge har mye å lære av. Det er viktig å kunne lese og bruke tid i Guds ord på egen hånd og la Bibelen prege hele livet.

«saken fortsetter under videoen»


Problemer med permit

Selv om jeg har fått bli med ut på en del salg med Soma Biblia, har jeg enda ikke fått oppholdstillatelse. Bli gjerne med å be om at dette må gå fort slik at jeg kan jobbe mer og ikke late som jeg er turist på turene våre.

Be gjerne også for situasjonen og lederskapet i Tanzania. Det er mye rart som skjer og mange irriterer seg over hvilken retning landet tar.

Til slutt vil jeg dele bibelverset som ble forkynt på 125-årsjubileet i kirka (se video), som også var det verset den første misjonæren som kom til området hadde prekt over:

Land, land, land, hør Herrens ord!
Jeremia 22,29

Håkon Rydland // DJI Spark

iTro-vlogg

Vloggene viser litt om hvordan det er å bo i Tanzania som utsending. Ønsket er også å motivere ungdom i Norge for ytremisjon.