Tre tips for å overleve valentinsdagen

Tre tips for å overleve valentinsdagen

Du kunne ikke brydd deg mindre. Fatt mot! Hjelpen er her.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Butikkene bugner av roser, Instagram-feeden består utelukkende av nydelige kjærestepar og søppelposten fylles opp av spam-mail fra nettbutikker som tar det som en selvfølge at du skal feire valentinsdagen som om det var både julaften, bursdag og 17. mai på en gang.

Men den gang ei. Du kunne ikke brydd deg mindre. Valentinsdagen er for folk som har kjæreste, men det har ikke du. Du er singel. Du har kanskje prøvd å fortelle deg selv at du ikke bryr deg, at du ikke blir påvirket av kjærestehysteriet som valentinsdagen formidler.

Likevel sitter du her og leser en sak som gir tips for hvordan du kan overleve valentinsdagen. Sånn har det blitt.

Men fatt mot! Hjelpen er her. Her kommer tre tips til hvordan du, som singel, kan overleve valentinsdagen.

1. Grow a boyfriend

Ja, det er faktisk mulig. Google det. Glem kleine dater, avslag og ensomhet. Ta saken i egne hender. For mindre enn 50 kroner kan du altså få den perfekte kjæreste. Han er alltid høflig, krangler aldri og han holder på alle hemmeligheter. Det eneste han krever er et stort glass vann. Disse påstandene kan du stole 100% på. Opplysningene kommer fra sikre kilder. Det kan faktisk hende at undertegnede eier en slik selv.

2. Steng ute alle sanseinntrykk

Denne løsningen er ganske ekstrem, men den kan fort bli spennende. Finn frem sovebrillene, ta på støyreduserende hodetelefoner og grip dagen. Dette tipset er for deg som ikke orker å forholde deg til valentinsdagen. På denne måten stenger du ute alle sanseinntrykk og du kan gjennomleve dagen uten å bli pepret med nydelige kjærestebilder på Instagram. Er du av den ekstra ekstreme typen kan du også putte et par ørepropper av skum opp i nesa. På denne måten slipper du unna den kvalmende duften av røde roser.

NB! Husk at du ikke bare stenger ute valentinsdagen, du stenger faktisk ute resten av verden også. Det kan derfor oppstå farlige situasjoner dersom du for eksempel ferdes i trafikken.

Undertegnede tar ikke ansvar for eventuelle skader som oppstår

3. Bare drit i det

Dette tipset er for deg som er sterk nok mentalt til å heve deg over valentineshysteriet uten andre hjelpemidler enn din egen viljestyrke. Til deg har jeg ikke annet å si enn: Gratulerer! Du har rundet livet.

Lykke til!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.