Jordan Feliz - Future

Jordan Feliz har akkurat sluppet sitt andre album "Future". Dette funky albumet bør du absolutt sjekke ut.

Hørt

Future
Artist: Jordan Feliz
23. mars 2018
Sjanger: kristen pop/gospel
Capitol Christian Music Group

 

Jordans første album «The River» som kom ut i 2016 ble godt tatt i mot av publikum. Nå, to år etter, kommer oppfølgingsalbumet «Future» som heller ikke skuffer.

Inspirasjon

I perioden frem mot lansering og turné, da musikken til dette albumet skulle lages, innrømmer Jordan at det var skummelt å skulle lage et album som skulle toppe et godt debutalbum. Det var ikke like enkelt å skrive sanger til dette albumet. Men  da han sluttet å prøve å «få til» å skrive god musikk, men heller lyttet til det Gud hadde å si til ham (og oss), da kom sangene.

Hovedtanken og budskapet bak albumtittelen beskriver han selv som; «En påminnelse om at vi ikke trenger å leve i frykt og engstelse,  Gud er den som holder fremtiden i sine hender.» «Future» blir et album som oppmuntrer og minner oss på Guds trofasthet.

Funky pop

Albumet har en gjennomført funky-feelgood-stemning over seg. Dette er skikkelig god pop! Det er catchy, det er moderne, likevel legger Jordan igjen en god del særpreg. Sangen «Witness» viser litt av denne rytmiske og særegne stilen. Albumet er stappfullt med melodier som lett setter seg og mange av låtene har hitpotensiale i kristne sammenhenger.

Klare, enkle tekster

Tekstene tar opp forskjellige temaer og er varierte. Det finnes likevel en rød tråd som setter fokus på Guds trofasthet og at Han alltid er med oss. Noen av sangene er innholdsmessig nesten klassiske lovsanger, mens andre er bønner og noen er oppmuntringer, fra en kristen til en annen.

Stort sett snakker Jordan rett frem og tekstene er enkle og lette å forstå. Dette gir ikke et «enkelt» album likevel. Tekstene formidles ekte og ærlig, og setninger setter seg fort i minnet. Jeg trenger i hvert fall ofte å få høre Guds sannheter om meg med enkle ord, det er da de virkelig får sette spor i livet mitt. Her blir de enkle, klare tekstene et kvalitetstegn.

Dette albumet har topp feelgood-stemning og vil nok settes på mange vår- og sommerdager her i huset. Det er nok ikke et av de albumene som har satt dypest spor i meg det siste året, men er absolutt et solid album med tekster som kan oppmuntre og gi styrke i kristenlivet.

Kilde uttalelser fra Jordan Feliz. 

Hørt

Future
Artist: Jordan Feliz
23. mars 2018
Sjanger: kristen pop/gospel
Capitol Christian Music Group