Musikk til både jobb, sommerchilling i parken eller pausen i EM-kampen

Jordan Feliz er ute med albummet The River.

Hørt

Jordan Feliz – The River

Utgitt 22. april 2016 på Centricity Music.

Jordan Feliz er ganske fersk som soloartist på den kristne musikkhimmelen, noe som gjør musikken hans ekstra interessant – og verdt å sjekke ut for deg som ikke har hørt navnet enda.

Jordan_Feliz (2)
NYTT ALBUM: iTros anmelder synes Joran Feliz leverer en god musikkopplevelse.

 

 

 

 

 

Albumet spiller videre på Jordans mest populære låt fra forrige album, The River, som også er tittellåten. I tillegg har han med fire av de samme sangene (som han tydeligvis må ha vært veldig fornøyd med) på begge albumene. Musikkstilen er en blanding av soul, folkrock og pop, og som passer både på jobben, for sommerchilling i parken eller pausen i EM-kampen.

Trenger ikke være generalsekretær

Alle sangene bærer preg av en ærlig og personlig formidling fra kristenlivet og Bibelen. Likevel svever tekstene til tider, siden han ikke nevner Jesus en eneste gang i albumet. Men ved uttrykk som «The cross can save us all» og «My heart, your throne», trenger man ikke være generalsekretær i Norsk Luthersk Misjonssamband for å skjønne at frelseren Jordan synger om er ingen ringere enn vår alles kjære Jesus.

Min personlige favorittlåt var opprinnelig The River, som er en utrolig god soul-låt som man ikke går lei av. Eller, etter å ha hørt på den alt for mange ganger kan man gå litt lei. Så nå er favorittlåta Never too far gone. Uansett hva som hører fortiden til, ønsker Gud å ta deg tilbake, fordi «You will never outrun my love».

Godt budskap, catchy sang og lekker musikkvideo.

Saken fortsetter under musikkvideoen. 

Litt klisjéfylte tekster

Det er mye bra å si om albumet The River. Det er kreativt. Det er fresht. De få minusene er at sangene til tider er litt for safe instrumentalt og noen klisjéfylte tekster, men jeg tilgir ham for det og takker for en god musikkopplevelse.

Så nå er det bare å lene seg tilbake, legge til sangene i alle spillelistene du har og trykke på play rett under her. Du vil bli inspirert – og imponert.

Hørt

Jordan Feliz – The River

Utgitt 22. april 2016 på Centricity Music.