iTro-redaksjonen deler sine beste boktips for sommeren!

iTro-redaksjonen deler sine beste boktips for sommeren!

Slapp av med ei god bok i sommerferien – geniale boktips på løpende bånd!

Tips og Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I denne saken får du noen tips til hvilke bøker du kan lese i sommer!

Sommer er en av mine favorittårstider! Skulle jeg laget en topp 3-liste med mine favorittårstider, så er det stor sannsynlighet for at sommer hadde vært med!

Hva er vel bedre enn å sitte ute i sola med ei god bok? Personlig er jeg dårlig til å sette meg ned med ei bok, men når jeg først gjør det, er det sjeldent jeg angrer.

Vi i iTro-redaksjonen har gjort den kjedelige jobben med å velge bok for deg. Alle gir hver sin bokanbefaling du sterkt bør vurdere å lese i sommer!

Marie Norbakken

Avokadoeffekten (av Thomas Neteland)

– Jeg befinner meg i en lesetørke for øyeblikket! 🤪

– Men «avokadoeffekten» er jo alltid en slager! En bok skrevet av ingen ringere enn selveste Neteland av typen Thomas! En bok hvor humor, entusiasme og alvor går hånd i hånd. I boken Avokadoeffekten skriver Thomas om hvordan vi som kristne kan leve et entusiastisk liv og brenne for Jesus uten å brenne opp.

– Jeg anbefaler boken fordi den treffer så godt. Jeg kjenner meg igjen i det Thomas skriver, og tror ikke jeg er alene om det. Lettlest, full av solid innhold og virkelig en varm anbefaling i sommer!

Les også: Avokadoeffekten og Soyasauseffekten

Nils Kåre Bøe

Djevelen dypper pennen (av C.S. Lewis)

– Foreslår en gammel klassiker: C.S. Lewis – «Djevelen dypper pennen».

– Boka er skrevet som en slags brevsamling der en erfaren djevel er mentor for en yngre djevel, som har fått oppdraget om å lede en kristen bort fra troen. En spennende vinkling, og boka gir en tydelig advarsel mot noen av fristelsene som kan lede oss bort fra troen på Jesus.

Ole Johan Bredvei Hvarnes

Kan vi stole på evangeliene? (av Peter J. Williams)

– Evangelienes troverdighet har mye å si for vår tros troverdighet. I frykt for hva man finner, er man kanskje litt redd for å sette seg inn i problemstillingen. Det viser Williams i denne boka at vi slett ikke trenger å være! Boka er kort, overkommelig og virkelig trosstyrkende.

Håvard Sande

Fra bønnens verden (Ola Hallesby)

– Liten og lettlest bok som inneholder mange skatter. En klassiker som ble skrevet i 1927, men som er like relevant i dag og ikke kjedelig av den grunn!

– Jeg kan ikke love at du ikke får nye perspektiver på bønn og blir inspirert til å be enda mer i hverdagen av å lese denne boken!

Den aller beste boken

Bibelen (av mange forfattere)

Hvis ingen av disse bøkene skulle friste, så har jeg hørt mye bra om denne boken (som faktisk inneholder mange bøker). Den skal være skrevet av mange ulike forfattere og alt som står skal være 100% sant.

Mange som har lest den skal ha fått livsendrende følger i positiv forstand. Ryktene sier også at den er levende. Verdt å teste ut!

God lesning!

Lightstock

Tips og Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I denne saken får du noen tips til hvilke bøker du kan lese i sommer!