Endelig høst

Endelig høst

Sommeren er oppskrytt. Her er åtte gode grunner til at høsten helt klart er innenfor topp fire når det kommer til årstider.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

I mine vennekretser snakkes det ofte om hvor deilig det er med sommer. Sol, is og grilling er eksempler på ting med sommeren som folk verdsetter og snakker positivt om. Dette er vel og bra, men hver gang det snakkes om årstiden som kommer etter sommeren, nemlig høsten, så er det nesten utelukkende med negativt fortegn.

Vi i iTro opplever at dette er en betydelig undervurdering av høstens egne kvaliteter. Derfor har vi laget en liste med åtte punkt som, etter vår mening, viser at høsten har mange fordeler som sommeren faktisk ikke kan vise til.

1. Endelig er det akseptert å være inne.
Som du kanskje har sett på instagram og snapchat så er det Ingenting som er så populært som å være ute i solen. Det å sitte inne en varm sommerdag blir sett ned på, og selv om du kanskje ikke sier til noen at du sitter inne en varm sommerdag, så er dårlig samvittighet uunngåelig. Endelig er det slutt på det! Nå kan du sitte inne så mye du vil – helt uten fordømmelse.

2. Deilig høstluft.
Om du så våger deg ut, så anbefales det å ta et skikkelig magadrag og kjenne den friske og magiske høstluften. Men kjapp deg inn igjen, du må ikke fryse. Dessuten begynner jo Farmen straks.

3. Fortsatt sommervær.
Bor du på Vestlandet kjennes det fremdeles ut som sommer. 12 grader og stiv kuling var det jo både i juni, juli og august.

4. Ingen merker at du er bleik.
Dette er en velsignelse for de av oss som ikke er velsignet med gyllenbrun hud om sommeren. Det som er så genialt er at dersom du faktisk er brun på høsten, så vil det legges merke til og du vil få oppmuntrende kommentarer. En klassisk vinn-vinn situasjon, dette.

5. Det er slutt på sand og solkrem.
Dette punktet behøver ikke videre utdypelse.

6. Det er lov å klage.
En sommer skal inneholde så mangt: Bading, eksotiske reisemål, sene sommerkvelder med venner, og så videre. Det er derimot forventet at høsten skal være maks terningkast tre. Med andre ord så er det bare å syte i vei. Enten får du masse sympati og medfølelse, eller så må du høre på at vedkommende du klager til selv begynner å klage. Men dette gjør ikke noe, det er få ting som skaper så godt samhold som felles klaging/hating. Bare spør de som har vært i militæret, eller de som tenkte det var en kjempeidé å jogge hver dag før frokost.

7. Du slipper å bli skuffa over dårlig vær.
Høsten kan være kald, våt og trist. Men det som er så deilig er at du ikke blir skuffa, for forventningene står deretter! «The greatest thing will happen to you if you just lower your expectations», som en vis mann sa en gang.

8. Høstflørt.
Sol og sommer kan varme aldri så mye, men ingenting slår varmen den gryende forelskelsen gir.

«Nja, dette høres ut som en klissete og krampaktig klisjé, og det mye mer innarbeidede konseptet sommerflørt finnes jo allerede», tenker kanskje du. Jeg kan bekrefte at du tenker helt rett. Men det er jo måte på hvor mye flott høsten har å by på.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.