Søk Gud i dybden

Søk Gud i dybden

-Jeg vil oppfordre deg til å søke dypere i hvem Gud er, og hva han ønsker for våre liv. Still spørsmål, søk visdom og kunnskap om hvem Gud er, og lær å kjenne Guds sannhet.

Guttesnakk

En gang i måneden er det Guttesnakk på iTro.

Fra tid til annen hører jeg om mennesker som setter seg et mål om å motbevise Gud, men som når de går grundig til verks møter seg selv i døra.

De som ærlig og med et åpent sinn søker i dybden av hva Gud har åpenbart for oss mennesker, vil finne svar som vil føre en steder en ikke visste fantes.

Guds overstrømmende nåde

I Efeserbrevet 2,7 leser vi om Guds overstrømmende nåde. Ordet er hentet fra elver og fosser som flyter over. Det er et så stort overskudd på nåde hos Gud at det velter frem som mektige vannmasser.

Du kan alltid komme til Gud med din synd, med dine nederlag og feiltrinn. Ved å bekjenne de for ham vil du få nåde og tilgivelse for Jesu skyld. Guds nåde flyter over, og det er nok nåde også for deg.

Gud kan for mange virke skjult, og vanskelig å få grep om

I 2011 gjorde forskere i Brasil et oppsiktsvekkende funn. De fant Hamza-elven, ei slags underjordisk elv som ligger 4 km under elven Amazonas. Hamza følger omtrent samme løpet som Amazonas, men beveger seg saktere og mye bredere enn elven over seg.

Gud kan på tilsvarende måte for mange virke skjult, og vanskelig å få grep om. Går du derimot i dybden vil du møte en kjærlig og nådig Gud som sakte leder verden mot slutten.

På overflaten endres ting raskt. Det ene året er det én sak som dominerer, det neste året en annen. Men dypt i vår verden strømmer det frem en rolig elv som gir mennesker nytt liv.

Dykk ned og la Gud lede deg

Månedens tema er «Next Level». Jeg vil oppfordre deg til å søke dypere i hvem Gud er, og hva han ønsker for våre liv. Still spørsmål, søk visdom og kunnskap om hvem Gud er, og lær å kjenne Guds sannhet.

Bad i Guds nåde, og dykk ned til ei elv som er både bredere og sterkere. Bli tatt av strømmen, og la deg lede av Guds visdom mot et nytt liv!

Unsplash

Guttesnakk

En gang i måneden er det Guttesnakk på iTro.