Ekte kjærlighet

Ekte kjærlighet

- Jeg tror at kjærlighet er ment for å være annerledes enn det som praktiseres i dag. 

Mitt vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Vi mennesker lengter etter å elske og bli elsket. Selv om det kan føre til savn og sårbarhet søker vi stadig vekk etter gode relasjoner, i form av vennskap, familie og kjæreste.

Jeg opplever at jeg blir preget av kjærligheten som blir fremstilt gjennom film, musikk, reklame og serie. Denne kjærligheten er betinget og handler om hva en selv fortjener og har behov for. Jeg tror at kjærlighet er ment for å være annerledes enn det som praktiseres i dag.

Bibelens kjærlighet

Bibelen forteller om kjærligheten som tålmodig og velvillig. Den misunner ikke, skryter ikke, den blåser seg ikke opp. Den gjør ikke noe usømmelig, søker ikke sitt eget. Den blir ikke bitter og gjemmer ikke på det onde. Den gleder seg ikke over urett, men gleder seg ved sannhet. Den utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt. (1.kor 13:4-7)

For meg betyr dette alt.

Jeg elsker familien min og vennene mine, men likevel klarer jeg å såre dem. Min tålmodighet strekker ikke til. Jeg skryter, blir misunnelig og søker mitt eget. Jeg klarer ikke alltid å vise kjærlighet til de jeg elsker engang.

«Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere.» (Rom 5:8) Jesus ble uskyldig korsfestet for våre synder og våre feil. Dette gjorde han mens vi ennå var syndere. Han tok initiativ, Han gjorde det mens vi var vendt bort fra han. Dette er ekte kjærlighet. For meg betyr dette alt.

«Vi elsker fordi han elsket oss først.» 1.Johannes 4:19

privat

Mitt vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.