Bildeglimt fra Abidjan

Bildeglimt fra Abidjan

Se hva som skjer i denne byen i Elfenbenkysten.

Siembra

Siembra er NLM Ungs misjonsprosjekt for ungdom. I 2012/13 skal vi i Siembra samle inn penger til Vest-Afrika, nærmere bestemt til arbeidet NLM driver iMali og Elfenbenskysten.

Abidjan har mye spennende å by på. Både mennesker, og kristent arbeid som NLM driver.For å lade opp til litt videoer fra Abidjanfår du idag en liten bildeserie herfra.

Spennende med barn i menighetsarbeidet til NLM. De har mange år å lære å kjenne Jesus på.

Allsang i menigheten på en søndagsgudstjeneste i den lokale kirken, eid av NLM. Her er miksebord og band byttet ut med en mikrofon og klappende hender.

Mohammed leder forsamlingen i sang, og taler til dem.

Kulturelt innslag før radiolyttegruppe. Interessant kostymevalg, men med rytmesans, og leddkontroll av de sjeldne var det artig å se på.

Dagens underholdningsansvarlige.

Lokalbefolkning.

Fornøyd lokalbefolkning, og fornøyd fotograf.

Barna menget seg rundt der det skjedde, og der det var kamera. De utstråler en imponerende glede med tanke på deres levekår, som er totalt anderledes enn vår her i Norge.

Gjestfriheten var intet mindre en fantastisk. Hvor enn man vandret var det alltid mulighet for å komme på besøk. Her ble vi innført i denne mannens tidligere bragder.

«Lyttegruppe» for ungdommer i en av bydelene i Abidjan. Ett viktig arbeid. Det eneste radioprogrammet på det lokale stammespråket «mahou» er ett kristent program.

Spennende lytting.

Nyskjerrig ungdom har muligheten til å spørre etter radioprogrammets slutt.

Hun er en av radiovertene som lager programmet, og er med rundt for å være med på lyttegruppene.

Ungdom på lyttegruppe.

Ny lyttegruppe, denne gangen med flere eldre mennesker, i en annen del av byen.

Foto: Even Kleppa