Begynner kristenlivet å bli krevende igjen? Sjekk ut talene, seminarene og musikken fra UL!

Begynner kristenlivet å bli krevende igjen? Sjekk ut talene, seminarene og musikken fra UL!

På UL ble vi utfordret til å følge Jesus og være hans disipler. Det trenger vi ikke bare å høre på sommeren, men hele året.

UL 2022

UL er en kristen festival for ungdom. UL 2022 ble arrangert 22.-26.juni på Oslofjord Convention Center. Temaet for festivalen fra «disipler».

UL 2022 var en uke full av masse godt innhold, gjennom både forkynnelse, seminarer og lovsang. Alt dreide seg om temaet «disipler».

I denne saken har vi samlet mye av det som ble filmet og formidlet fra scenen under UL. Hvis du ikke var på UL er dette taler du virkelig bør sette av tid til å lytte til. Hvis du var der, så skader det ikke med et lite tilbakeblikk.

UL er en festival for forandrer, og budskapet som ble formidlet der tror vi er like aktuelt hver eneste dag.

Taler:

THOR HAAVIK – Følg meg:

Jesus sa til disiplene for 2000 år siden: “Følg meg”. Den samme invitasjonen gir Jesus til oss i dag.


FREDRIK REE – Frihet i Fars hus:

Jesus kaller oss til disipler, men ikke til et strevfullt liv. Jesus har tatt den tunge sekken vi ofte går og bære på. Vi har fått tatt oppgjør med både synd og gode gjerninger som hindrer oss i å leve i frihet og fellesskap med Gud vår Far. 


INGEBJØRG FAUSKE OG HANS KRISTIAN SKAAR – Disipler elsker hverandre – om kristen enhet:

Det bibelske alternativet for kristen enhet er å være Sannheten tro i kjærlighet. Vi skal ikke angripe hverandre, men heller ikke være likegyldig. Vi står sterkere sammen.


FRANCIS CHAN – Jesus som Herre:

Jesus er frelser, men han vil også være Herre i våre liv. Vi kan ikke la Jesus sitte i bagasjerommet, men han må være bak rattet.


ASTRID RYDLAND AASEN – Disipler gir deg videre:

Disipler skal vi være veiryddere for andre og fjerne noen steiner som er i hinder for at folk skal se klarer hvem Jesus er.


CHRISTIAN LILLEHEIM – Disipler som snubler:

Peter var disippelen som snublet gang på gang, men likevel fikk det store oppdraget fra Jesus om å fø og vokte lammene. Jesus sier: Du har sviktet meg, men jeg har aldri sviktet deg.

Talen fra Sadie Robertsen Huff – «Identity» er enda ikke publisert, men kommer etterhvert. Følg med på UL sin YouTube-kanal når det blir publisert senere.

Seminarer:

ALEXIS LUNDH – En bedre fortelling:

Info: I en tid med enorm påvirkning, ulike strømninger og grenseløshet, trenger vi en bedre historie om hvem vi er for å navigere vår forståelse av kropp, identitet og seksualitet. En historie som er bedre enn hva vi vanligvis blir formidlet i kulturen vår.


DANIEL SÆBJØRNSEN – Digitale disipler:

Info: Hvordan følge Jesus i en verden full av skjermer og sosiale medier?


THOMAS NETELAND – I Guds bilde:

Info: Hva avgjør et menneskes identitet og verdi? Følelser? Biologi? Bevissthet? Bibelen er tydelig på at alle mennesker er skapt i Guds bilde – men hva betyr det egentlig? Thomas inviterer deg med på en reise for å oppdage hva det vil si å være menneske og hva en korsfestet jøde har med saken å gjøre

Lovsang:

Maria Engås Halsne som var lovsangsleder under UL kommer med følgende beskjed fra lovsangsbandet:

— Lovsangsteamet på UL har laget mange egne arrangementer til gamle salmer, og skrevet flere sanger. Noen har nå blitt noen år gamle, og noen var helt ferske. Noen kjente klassikere ble også brukt. Noe av musikken finnes ikke utgitt, og du må derfor rett og slett ha vært der for å få det med deg. Men et utvalg finnes i denne lista, så skru opp volumet på airpodsa og nyt lovsang på vei til skolen, jobb eller studiestedet!

Vi i iTro har dermed satt sammen noen av de tilgjengelige sangene i en spilleliste som du kan følge her:

(Vi minner om at noen av versjonene i denne listen ikke samsvarer med de som ble brukt under UL).

Ser vi deg på UL2023?

Med et fantastisk tilbakeblikk på tidenes festival er det bare å følge med når informasjon og påmeldingen kommer ut for neste års UL. Vi håper vi treffer deg der!

Ung Landsmøte

UL 2022

UL er en kristen festival for ungdom. UL 2022 ble arrangert 22.-26.juni på Oslofjord Convention Center. Temaet for festivalen fra «disipler».