ULogg søker ny sidekick!

Har du lyst å bli en del av ULogg-teamets morsomheter under UL? Dette er din mulighet!

ULogg

ULogg lager vlogger under festivalen UL, og filmer blant annet morsomme innslag, aktivitetsklipp, pranks og intervjuer.

Sommerens høydepunkt nærmer seg heldigvis med stormskritt, nemlig UL i Kongeparken! Nå er det bare å glede seg til solid forkynnelse, heftige aktiviteter og godt fellesskap.

Vi i ULogg ønsker å forbedre oss, og dermed søker vi etter en dedikert sidekick i tillegg til ULoggerne Håkon og Live. Liker du å lage video, morsomme innslag og å snakke med alle og enhver? Da vil vi gjerne se deg!

Vi ønsker at du skal lage et innslag på 1-2 min med tema UL. Det kan være «5 på gata», et intervju, en prank, eller å fortelle en spesiell historie fra UL. Det er bare kreativiteten som setter grenser.
Du kan selvfølgelig gjøre dette selv om du selv aldri har vært på UL, og det kreves heller ikke «høyteknologisk» utstyr. Bruk det du har og lag noe morsomt!

Du kan sende klippet/filmen på mail til hrydland@nlm.no. Hvis filen er for stor kan du sende via for eksempel Dropbox eller WeTransfer. Skriv gjerne litt kort i mailen om deg selv og/hvis du har noen aktuell erfaring  (Det er mulig at vi bruker noen av innslagene her på iTro. Hvis du ikke ønsker det, gjerne skriv det i mailen.)

Frist for å sende inn er 15.mars.

For ordens skyld setter vi en nedre aldersgrense på 16 år, og dersom du er mellom 16-18 år må du ha tillatelse av foreldre for at videoen skal kunne publiseres.

Vi gleder oss til å se hva UL betyr for nettopp deg, og kanskje er det du som blir en del av gjengen og filmer tidenes ULogg i sommer?

Temaet for årets UL er forresten:
(Ja, de har ikke glemt å skrive temaet. Temaet er faktisk et tre.)

Sjekk ut første episode fra ULogg i fjor (passer bra i disse OL-tider)!

Screenshot ULogg

ULogg

ULogg lager vlogger under festivalen UL, og filmer blant annet morsomme innslag, aktivitetsklipp, pranks og intervjuer.