Til verdens ende

Til verdens ende

– UL blir en uke full av de beste kristne møtene og innholdet du kan tenke deg, sier festivalsjef Morten Eikli. Og forklarer hva UL er for noe.

UL

UL står for «Ung Landsmøte», og er en kristen ungdomsfestival som arrangeres 25.-28. juli i Kongeparken i Rogaland.

Påmeldingen er åpen, og man kan melde seg på via UL.no.

For mange er ”UL” to bokstaver som vekker gode minner når man hører dem, og som gjør at man begynner å glede seg enda mer til sommeren enn man allerede gjorde. Men for andre er det bare to tilfeldige bokstaver man ikke aner hva betyr.

Morten Eikli er 28 år, og jobber med disse to bokstavene året rundt, som «festivalsjef» for UL. Og han gir noen svar på hva UL er for noe.

«En uke full av de beste kristne møtene og innholdet du kan tenke deg»

– Hva er UL?
– UL er en kristen sommerfestival for de mellom 15 og 25 år. Det står for ”Ung Landsmøte” tror jeg, og er et samarbeid mellom NLM ung og ImF-ung.

– Hvorfor bør man bruke en uke av sommerferien på å dra på UL?
– Fordi det er en uke full med de beste kristne møtene og innholdet som du kan tenke deg. Det blir både gode taler og seminarer og flotte aktiviteter og underholdning.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Video: Promo for UL2017

«Hva er vel bedre enn en festival i en fornøyelsespark?»

– Temaet for UL2017 er ”Til verdens ende”?
– Ja.
– Tror du at du kan si enda mer om hva som ligger i det temaet?
– Vi vil fokusere på at vi er kalt til å gå med de gode nyhetene til alle verdenskroker, men også at vi vet at denne verden også har en ende, og vi vil derfor fokusere på hvordan vi lever kristenlivet best inntil Jesus kommer igjen.

– På fjorårets UL ble det sagt at UL2017 skulle være i Randaberg. Men nå skal det være i Kongeparken i stedet. Hva skjer?
– Vi valgte å flytte til Kongeparken primært av økonomiske årsaker, men vi har også gode erfaringer med å arrangere UL der tidligere, og hva er vel bedre enn en festival i en fornøyelsespark? Og i år får alle med ukespass fri tilgang til Kongeparken, og det er helt rått! Vi er veldig glad i Kongeparken!

– Hvem passer UL2017 ikke for?
– Vampyrer. Men hvis de melder matbehovene sine i checkin når de melder seg på, skal vi se hva vi får ordnet… Men ellers skal UL passe for alle.

UL

UL står for «Ung Landsmøte», og er en kristen ungdomsfestival som arrangeres 25.-28. juli i Kongeparken i Rogaland.

Påmeldingen er åpen, og man kan melde seg på via UL.no.