Stemningsrapport fra UL

Stemningsrapport fra UL

Hvis du lurer på hvordan en typisk dag på UL kan se ut, bør du trykke deg inn på denne saken!

UL 2019

Ung Landsmøte er en festival som arrangeres av NLM Ung og ImF-Ung for ungdom og unge voksne fra 15 år og oppover.

I går, onsdag, var det litt av en dag på UL. Mange deltakere hadde allerede funnet seg til rette, og det var ingen tvil om at de hadde det gøy! Så hvis du lurer på hvordan en typisk dag på UL kan se ut, kan du lese videre!

Møte og smågrupper

Energinivået var høyt fra morgen til kveld. Det hele startet med en stappfull sal under Morgenmøte, hvor Runar Landro talte om at handlingene våre sier mere enn ord. I tillegg gav han oss en oppfordring om å fornye forholdet vårt til Gud og finne en balanse i livet.

Etter dette kunne man delta i smågrupper med mulighet for å dele tanker rundt dagens tale. I gruppene er det ledere som er interessert i å snakke med deg, og høre hva du tenker om Gud og troen. Det er et sted du skal føle deg trygg der du spørre og dele vanskelige spørsmål.

Varierte seminarer

Utover formiddagen ble det holdt enda to seminarer, både om det å vitne om Jesus for mennesker fra andre kulturer, og hva det vil si å elske Gud av hele vårt hjerte. Det var også flere som dro til Kongeparken, som ligger rett ved. Det er en unik mulighet for å få litt fart og spenning under UL- oppholdet!

På ettermiddagen fikk vi besøk av Gjermund Øystese som hadde hovedseminaret. Han talte om det å være håpsbærer i lunefulle tider. For hvordan kan vi som kristne enkeltpersoner bidra til en forandring i denne ufattelig urettferdige verdenen? Øystese vet hva det vil si å være kristen i politikken, og de erfaringene er noe vi alle kunne lære av.

God stemning på konsert

Senere var det tid for kveldsmøte, konsert og underholdning i Natt- teltet. Og vi var så heldige å få besøk av selveste Lisa Børud! Stemningen var helt på topp fra sekundet hun ankom scenen. Både med sine gode gamle låter som bla. ”Tøff nok”, og de litt nyere låtene som ”En du kan stole på”, rocket hun scenen. Alle sangene bragte full jubel, stor applaus og masse, masse lyd! Deltakerne danset seg svette og sang seg hese – ingen tvil om at Børud ble tatt med storm!

Dette er bare noe av det som skjedde i løpet av onsdagen. I tillegg er det kiosker åpne, som tilbyr alt fra sjokolademousse til taco, og flere stander fra ulike bibelskoler, kleskjeder og mer. Det er også mulighet for å delta på aktiviteter i løpet av uka. Kanskje vil du lære å surfe eller spille frisbeegolf? Eller kanskje du vil kjøre rundt på Gokart- banen eller sjekke ut Escape room?

Mulighetene er mange her på UL, men en ting er sikkert – det er noe her for enhver smak!

Tonje Hodne

UL 2019

Ung Landsmøte er en festival som arrangeres av NLM Ung og ImF-Ung for ungdom og unge voksne fra 15 år og oppover.