8 tips til hva du kan gjøre på UL

8 tips til hva du kan gjøre på UL

Det finnes mange forskjellige ting man kan gjøre på UL. Elisabeth, iTro-journalist under årets UL, kommer her med 8 tips.

UL 2019

Ung Landsmøte er en festival som arrangeres av NLM Ung og ImF-Ung for ungdom og unge voksne fra 15 år og oppover.

Sitter du hjemme på telefonen og lurer på om du skal ta turen til UL, eller er du bare generelt nysgjerrig på hva deltagerne på UL gjør? Her kommer noen tips til hva du kan gjøre på UL!

  1. Gå på møtene

Hver dag på UL er det to møter. Ett morgenmøte, og ett kveldsmøte. Ikke bare er det inspirerende taler, men også fantastisk lovsang! Å få med seg møtene på UL er absolutt til å anbefales på det sterkeste slik at du kan få en stor dose med Jesus og Bibel.

  1. Bli med på smågrupper

Etter hvert morgenmøte kan man bli med i faste smågrupper for å snakke om hva som ble sagt på morgenmøtet. Disse gruppene er akkurat passe store slik at alle kan delta og man blir kjent med noen nye fjes! Dersom det er noe spesielt du ønsker å prate fra bibelen eller noe du tenker spesielt på på er smågruppene perfekt til dette!

  1. Meld deg på flere aktiviteter

På UL er det aldri et kjedelig øyeblikk! Det er mange forskjellige aktiviteter slik at ulike personer med forskjellige personligheter kan gjøre det de liker. De har alt fra fysiske aktiviteter som padling, klatring, surfing, beachvolley og forskjellige turer, til Dungeons and Dragons og escape room!

  1. Ta karuseller i kongeparken

Dersom du har kjøpt ukespass til UL har du fri tilgang til kongeparken! Absolutt verdt å ta turen.

  1. Sjekk ut standene

På UL er det mange stander. Dersom du snart skal slutte på ungdomsskolen eller videregående er dette stedet for deg. Det er mange stander med forskjellige bibelskoler og videregående. I tillegg til dette kan du kjøpe de kule klærne fra Chosen, iTro og Krik.

  1. Gå på seminarer

Flere ganger til dagen er det seminarer på UL med forskjellige seminarholdere! Det er ofte flere seminarer på likt som gjør at du kan høre om det som interesserer deg og dine venner.

  1. Sosialisering

På UL er det flere steder hvor man kan treffe andre. Blant annet kan man sitte i hovedteltet eller i natteltet, og å slå av en liten prat med noen kjente eller ukjente.

  1. Bli med på det som skjer etter kveldsmøtene

Etter kveldsmøtene skjer det mye forskjellig. Den to første kveldene har det vært talkshow, underholdning  og konsert. Senere i kveld gleder deltagerne seg masse til Norges største basar! Det blir også stas med lovsangskonsert og live-podcast med iTro podden i morgen!

 

Tonje Hodne

UL 2019

Ung Landsmøte er en festival som arrangeres av NLM Ung og ImF-Ung for ungdom og unge voksne fra 15 år og oppover.