Hold deg oppdatert om hva som skjer på UL Online på iTro.no

Hold deg oppdatert om hva som skjer på UL Online på iTro.no

I løpet av UL-helgen vil vi skrive flere saker og oppdatere i sosiale medier. Vi trenger også din hjelp!

UL Online

Fra torsdag 23. til lørdag 25. juli arrangeres UL Online, med morgenmøter, kveldsmøter, basar og UL-studio. Arrangementet sendes live fra Kongeparken Amfi.

I dag går UL Online, og vi i iTro ønsker at du skal få med deg det som skjer.

Programmet er innholdsrikt, med både morgenmøter og kveldsmøter, UL-studio to ganger daglig og ikke minst UL-basaren!

Sjekk ut ul.no for hele programmet.
Benytt deg også av UL-appen.
Last ned på App Store.
Last ned på Google Play.

Flere oppdateringer daglig

På iTro.no kan du følge UL tett – uansett hvor du måtte befinne deg. Nettsiden vil bli oppdatert daglig med intervjuer med sentrale UL-personligheter, stemningsrapporter fra lokale UL-leirer og nyttige tips og triks knyttet til årets annerledes-festival.

Del UL-stemningen hos deg på iTro sin Insta

Vi kommer også til å være aktive på vår Instagram-konto. Her vil det komme bilder fra UL-fotografene og andre stemningsrapporter.

Men i og med at det ikke er så mange (les: ingen) deltakere i Kongeparken, ønsker vi å få tilsendt dine videoer og bilder fra UL-stemningen der du er!

Vi vil se stemningen der du er samlet med vennegjengen på bedehuset eller i campingvogna. Eller hvis du er på en av de mange lokale UL-campene ønsker vi å dele stemningsrapporter derfra på vår Instagram-profil. Da gjør du følgende:

  1. Ta et eller flere bilder/videoer og legg ut på din egen instastory
  2. Skriv gjerne hvor i landet dere ser UL fra.
  3. Tagg @itro.no og @unglandsmote i bildet/videoen
  4. Vi deler innleggene i vår story.

Hvis dere også tar flere gode bilder kan dere sende de til oss på en PM på Insta. Da kan vi legge det ut som innlegg. Vi ønsker bilder fra så mange lokale UL-samlinger som mulig. Så vær frimodig og send inn!

Vi kommer også til å skrive saker fra noen av de lokale UL-campene. Er du tilstede på en av dem, og kunne tenke deg å hjelpe som journalist? Send oss en PM.

Hvor streames egentlig møtene?

LIVE-streamen finner du på ul.no. Det er der en STOR knapp hvor det står SE LIVE HER. Da ledes du inn til nettsiden live.nlm.no. Her vil du også ha mulighet til å kommentere og få forbønn.

Nå er det bare å gjøre seg klar til i kveld, når UL klippes i gang!

Jakob Viste

UL Online

Fra torsdag 23. til lørdag 25. juli arrangeres UL Online, med morgenmøter, kveldsmøter, basar og UL-studio. Arrangementet sendes live fra Kongeparken Amfi.