4 på Frontline

4 på Frontline

Vi har snakket med 4 deltagere på Frontline om deres tanker om misjon.

Frontline20

Online misjonskonferanse for ungdom fra 29. oktober–1. november. Sendes live i Misjonssalen Oslo, og kan streames på iTro sin YouTube-kanal.

Vi har stilt 4 deltagere på Misjonskonferansen Frontline noen spørsmål om misjon:

1. Hvorfor er du på Frontline?
2. Hva gleder du deg mest til på Frontline?
3. Hva tenker du om misjon, og hvorfor er det viktig?

Miriam Fauske (22 år)

1. Jeg er på Frontline fordi jeg elsker og heier på misjon. Det er i tillegg en konferanse som utruster, inspirer, og utfordrer på en unik måte. Sammen med mange andre kristne venner som er gira på misjon, får vi lære fra andre mennesker med mye kunnskap og erfaringer.

2. Det er vanskelig å velge én ting siden det er så mye bra program, men kanskje alle seminarene og møtene.

3. Jesus siste ord på jorden før himmelfarten var misjonsbefalingen. Det er noe vi må ta på alvor. Vi har verdens beste nyheter, at Skaperen gjorde alt for å komme nær og fortelle meg og deg at Han elsker oss. Denne kjærlighetserklæringen kan vi ikke holde for oss selv, for den fortjener alle mennesker å høre.

Marte Holmen (25 år)

1. Først og fremst fordi det er i menigheten min. Kristne konferanser snakkes over lenger tid, det er tettpakket med oppbyggelig innhold, mange dyktige folk som både taler og arrangerer konferansen. Jeg tror Frontline er fruktbart for den enkeltes liv, og det er med på å styrke og prege fellesskapet i menigheten i ettertid.

2. Jeg har gledet meg mest til Astrid Rydland Aasen sin tale. Det er ei dame som har mye godt å komme med.

3. Det er noe Jesus har befalt oss til, og jeg tror vi får et oppriktig ønske og en nød om at andre mennesker må få høre de gode nyhetene. Jeg tror det viktigste er å åpne hjertet sitt og stille seg disponibel til der Han vil vi skal drive misjon, så vil Han være med oss å gi oss det vi trenger.

Marita Haugland (23 år)

1. Jeg er på Frontline fordi jeg trenger en påminnelse og utrustning til det kallet jeg har fått av Gud om å være et vitne.

2. Kanskje mest til varigheten av konferansen, hvor jeg kan rette fokuset på misjon gjennom en langhelg, sammen med mange andre. Jeg har en forventing om at Gud vil gi kraft og motivasjon ti lå vitne aktivt om tro, gjennom denne konferansen.

3. Misjon er viktig fordi det er etter Guds hjerte. Vi kristne sitter på en skatt som vi plikter å dele med verden. Fordi Gud har lovet å være med, kan vi ha stor frimodighet. Misjon er Guds verk, og det vil han ta oss inn i!

Haakon Bleka (22 år)

1. Jeg studerer på UiO, og Frontline gir meg en gyllen mulighet til å lære mer om hvordan jeg kan være et vitne for de ikke-kristne rundt meg. Viktigheten av å dele videre at Jesus døde for meg, gjorde det naturlig å melde meg på. På Frontline kan jeg bli utrustet og utfordret til å gå ut og fortelle.

2. Jeg gleder meg mest til talene denne uken, siden temaet for helgen er så aktuelt. Det å vitne er noe jeg trenger å bli oppfordret og utfordret til. Ellers var håpet å vinne noe på basaren fredag kveld.

3. Misjon handler om å dele videre det Jesus gjorde på korset for oss. Hvis jeg mener det er så fantastisk at Jesus døde for meg, slik at jeg kan leve evig i himmelen med han, må jo flere få vite dette. Jeg pleide å tenke at man måtte være misjonær i et annet land for å drive misjon, men nå har jeg skjønt at jeg selv er en del av dette misjonsoppdraget.

Privat

Frontline20

Online misjonskonferanse for ungdom fra 29. oktober–1. november. Sendes live i Misjonssalen Oslo, og kan streames på iTro sin YouTube-kanal.