Fem folk forteller om forrige gang noen så dem

Fem folk forteller om forrige gang noen så dem

Anna har samlet tips til hvordan vi bedre kan se hverandre.

Tema

Tema på iTro i september er «Sett».

Hva skjer med deg når du møter blikket og smilet til en totalt fremmed på bussen?

Det er kanskje ikke så vanlig å smile til folk man ikke kjenner, men det er jo lett å smile tilbake når det først skjer. Eller hva føler du når noen kommer løpende mot deg med jubel i kroppen, hopper opp til en god klem og understreker med det hvor fantastisk det er å se deg igjen?

Uansett om det er en liten eller stor hendelse, så gjør det jo utrolig godt å bli sett. Det er en kjærlig handling som vi enkelt kan glede hverandre med oftere.

Anna tok turen til Fjellhaug for å høre med elevene der om når de sist følte seg sett, og om de hadde noen tips til hvordan vi kan se hverandre. Her kan du lese og se hva de svarte, og gjerne teste tipsene deres ut:

Olav

Når Olav begynte som ny elev på videregående og ikke kjente en eneste en, men følte at alle andre gjorde det, så ble han møtt av et hyggelig: «Hei!»

Anne

Hvis du møter en du kanskje ikke snakker med så ofte, eller noen du ikke kjenner i det hele tatt, si «Hei!» og gi et smil, så gjør du gjerne dagen til denne personen enda bedre!

Miriam

Miriam opptrådte på en scene og fikk komplementer for det hun hadde gjort, og det gav en positiv følelse av å bli sett. Tips: Gi komplement til andre!

Signe

«Hei, Signe! Hvordan går det!?»

Det var replikken som møtte Signe da hun kom for å sette seg ned i en forelesning på Bibelskolen.

Hanna

Hanna ble invitert og inkludert med for å se en film.

Så enkelt, godt og viktig kan det være å bli sett! La oss se hverandre litt ekstra, tar du oppfordringen?

Anna Solberg

Tema

Tema på iTro i september er «Sett».