Kristins julefavoritter

Kristins julefavoritter

Frem til julaften kan du lese om iTro-redaksjonens julefavoritter. Vi snakker julekalenderfavoritter, julekakefavoritter, bibelfavoritter og mye, mye mer. Gled dere!

Våre favoritter

I en serie frem til julaften presenterer vi hele redaksjonens julefavoritter. Vi har også fått med oss noen venner på laget. Gled dere!

”Nå er juletiden her

Vi må bruke varme klær..”

Slik startet et juledikt jeg skrev på videregående. Fornøyd med det. Det er fremdeles favorittjulediktet mitt. Dette er mine andre favoritter:

Favorittjulekake:

Min stjerneklare julekakefavoritt er den deilige berlinerkransen. Med all dens smør og egg og perlesukker, er det ingen kake som er i nærheten av denne!

Favorittjulepynt:

Det er mye julepynt som er mer mer søppel enn pynt (som for så vidt gjelder pynt generelt), men en vakker, klassisk rød kule er helt perfekt mot den grønne julegrana.

Favorittjuleaktivitet:

Romjul med aking i akebakken, etterfulgt av kakao med krem og varme boller må nok være den o store favorittjuleaktiviteten min. Med i pakka hører kalde føtter, en peis å varme de på og latter som gjør at kakaoen spruter ut av nesa.

Favorittplass å feire jul:

Du skulle kanskje tro at en jul i Mongolia eller et par i Amerika, trumfer en jul hjemme på Østlandet. Men i så fall tar du feil. Julefeiring hjemme i Pers vei med pinnekjøtt, pakker og party (eneste ordet jeg kom på på P) er det ingen ting i hele verden som slår.

Han vil seire

Favorittjulediktet mitt fra videregående fortsatte:

”Men så må vi huske at

Denne fine julenatt

Er mye mer enn lek og kaker

Det skjedde mye viktigere saker

En gang for veldig lenge siden

Et barn ble født på denne tiden

Dette under vil vi feire

Jesus Kristus, han vil seire..”

 

Og det er grunnen til at det er mitt favorittjuledikt.

 

John Olav Selstø

Våre favoritter

I en serie frem til julaften presenterer vi hele redaksjonens julefavoritter. Vi har også fått med oss noen venner på laget. Gled dere!