7 pranks du kan gjøre på gamlehjemmet

7 pranks du kan gjøre på gamlehjemmet

Blir bingo og Dagsrevyen litt for kjedelig? Fortvil ikke - her er løsningen!

oldTro

I løpet av måneden lanseres det nye nettstedet «OldTro» av iTro gjennom et samarbeid med Misjonssambandet. Inntil videre publiseres sakene her på iTro.no.

NB! Dette var en del av en aprilspøk ;)

Vi har fått mange tilbakemeldinger av gamlehjemsbeboere at livet på gamlehjemmet rett og slett kan være litt kjedelig. Man kan ikke slutte å ha det moro bare fordi man er gammel.

Men frykt ikke, her har du åtte tips som kan friske opp stemningen på gamlehjemmet ditt!

1. Gjem rullestolen til naboen

Vent til en av beboerne har lagt seg for kvelden (gjerne en som bruker høreapparat og tar det av seg før leggetid, da er sjansen mindre for å bli oppdaget), snik deg inn på rommet og rull av gårde med rullestolen. Neste morgen kan du godte deg over naboen som ikke finner rullestolen sin igjen.

2. Bøtte med vann

En klassiker som er like gøy om man er gammel, ja, den er kanskje enda litt morsommere da. Sett en bøtte med vann på toppen av døra slik at den faller i hodet på vedkommende som går inn/ut den døra.

3. Høyttaler med prompelyd

Gjem en liten høyttaler i sengen til naboen. Du kobler deg til med mobilen din og venter til vedkommende skal få pleiehjelp av en ansatt. I det pleiehjelperen går inn på rommet, er det bare å trykke «play» på Youtubefilmen «Funny realistic farts» (eller noe i duren) og du kan le som bare det fra naborommet.

4. Bytt ut alle handicap-skilt med Misjonssambandet-logoen

Ja, du har vel sett likheten? Et spennende prosjekt du kan gjøre om du kjeder deg. Bytt ut alle handicap-skiltene på gamlehjemmet med Misjonssambandet-logoen. Se hvor lang tid det tar før noen merker det!

5. Tannfe-spøken

Samme fremgangsmåte som første punkt, men denne gangen stjeler du gebisset til naboen, legg igjen noen tjuekroninger i vannglasset gebisset lå i og skriv en hilsen fra tannfeen. Spør gjerne vedkommende om tannfeen har vært på besøk i natt dagen etter og gratuler naboen din med å ha mistet sine første tenner.

6. Superlim på rullestolhåndtaket

Denne sier seg selv. En vanlig nybegynnerfeil er å gjøre det på sin egen stol, for da går det også utover deg selv. Finn deg et offer, for eksempel naboen din (ja, han får virkelig gjennomgå i denne saken), og vent til det rette øyeblikket før du skynder deg til å smøre superlim på dørhåndtaket. Len deg så tilbake og nyt underholdningen av sykepleieren som kjører rundt med en beboer, men som ikke klarer å slippe taket.

7. Piffi og kanel

Vil du ha det litt ekstra gøy under lørdagsgrøten? Denne er enkel, men samtidig genial. Bytt om på piffikrydderet og kanelen, så skal du se at noen (kanskje naboen igjen?) vil få seg en real overraskelse under lørdagsgrøten – eventuelt de som skal ha seg en osteskive til frokost.

 

Lykke til!

Pixabay

oldTro

I løpet av måneden lanseres det nye nettstedet «OldTro» av iTro gjennom et samarbeid med Misjonssambandet. Inntil videre publiseres sakene her på iTro.no.