Tilbake Igjen

Tilbake Igjen

En historie om fordommer, familie, vennskap og kjærlighet.

 

Tilbake Igjen

En historie om fordommer, familie, vennskap og kjærlighet.

Man velger ikke familien sin, den er man født inn i. Men hvordan leve i en familie du ikke liker deg i? Jenta vi møter i denne boka, Augie, velger å gjøre noe med dette, for hun ønsker seg en familie som virkelig bryr seg om henne. Hun får ei japansk venninne som heter Sunny. De møtes i en park der de bor, og kommer lett i prat. Augie blir lett tatt inn i denne jentas familie og merker straks den kjærligheten hun har savnet i hennes egentlige familie. Det blir til at Augie bruker det meste av tiden hos denne japanske familien.Hun er barehjemme der hun egentlig bor når hun skal sove.

Fortsettelsen av historien  er ingen solskinnshistorie, for så kommer bombingen av Pearl Harbour og forskjellene mellom Augie og hennes japanske familie får betydning. De blir sendt bort, mens hun må bli igjen.

Spennende og underholdende

Dette er en  historie om fordommer, familie, vennskap og kjærlighet. Utover i boka handler det også om å finne tilbake igjen til noe som før var, som tittelen forteller. Ann Tatlock, forfatteren av Tilbake igjen, fikk en kristen bokpris som kalles Christy Award for denne romanen, og etter å ha lest den skjønner jeg hvorfor.

Boka er absolutt  å anbefale til både ungdom og voksne. Den er spennende, underholdende og utfyller absolutt kravene for og regnes som en bra bok!

Bok:
Tilbake igjen
Av Ann Tatlock
Lunde Forlag

Denne anmeldelsen er skrevet av Elisabeth Guttormsen (18). Vil du også anmelde bøker for oss?

Foto: Lunde Forlag