Skolestart!

Skolestart!

Ikke akkurat forelska i lærer’n? iTro gir deg høstens beste tips for å overleve timene.

Det nærmer seg skolestart. Høsten er moden, og arbeiderne grå… Hvem har vel ikke sittet i timene til en eller annen overmoden lærer med stemme som sirup? Noen mennesker er bare like spennende som fiskepudding – man får mer gåsehud av å se på lim tørke, liksom. Men så er jo skolen faktisk ganske viktig, så om du ikke får med deg alt er det bedre enn ingenting å få med seg noe.
iTro vil stå fremst i striden når det gjelder å holde ungdommen på skolebenken, og lanserer herved åtte alternative metoder for å hjelpe deg å holde blikket festa på lærer’n:

  • Tell hvor mange ganger læreren bruker et bestemt ord i løpet av en time. Eller kremter, eller svelger dypt, for eksempel. Da må du faktisk høre etter.
  • Du kan også konkurrere med en venn om tellingen. Velg hvert sitt ord, og se hvilket ord læreren bruker mest. Kanskje du til og med stiller spørsmål og deltar aktivt i timen for å fiske frem flere av ditt ord…
  • Prøv å se for deg hvordan læreren ville sett ut skallet, så ser du i alle fall oppmerksom ut mens du studerer hodefasongen. Underholdningsverdien er nok størst med lærerinner, egentlig.
  • Blunk hver gang læreren blunker. Hele timen.
  • Hvem ville læreren vært i Ringenes Herre-universet? Er han eller hun alvetypen som kler grønt og tights? Eller kanskje heller en hobbit med store føtter? Forhåpentligvis blir ikke konklusjonen en ork, men uansett bør du foreta grundige undersøkelser før du bestemmer deg. Og ingen kan si at du ikke studerer – læreren, vel å merke.
  • Har du egentlig tenkt over om læreren har øreflipper? Altså sånne som henger litt? På tide å sjekke det ut nå.
  • Gjesp lenge og tydelig (men på en tilsynelatende diskret måte som viser at du ønsker å følge med selv om du er trøtt) og se om du klarer å smitte læreren.
  • Passe lei av å se på læreren nå? Så se på tavla istedenfor, og prøv å lese alt som står der baklengs.

Flere tips til skolestart? Kom med dem i forumet!

Foto:foundphotoslj på flickr.com