Musikken du bør sjekke ut, og den du bør glede deg til videre i 2020

Musikken du bør sjekke ut, og den du bør glede deg til videre i 2020

I løpet av januar har utgivelsene stått i kø, og vi finner mange godbiter. Flere skal det bli.

Hørt

Itro holder deg oppdatert på ny kristen musikk.

Nyåret er høysesong for publisering av ny musikk. I løpet av januar har utgivelsene stått i kø, og vi finner mange godbiter. Alle de nevnte utgivelsene, og mer, finnes i spillelista du finner litt senere i saken! 

Flere enkeltutgivelser, singler, har utmerket seg. Cody Carnes´ «Run to the father» og «Christ be Magnified» er nok en gang ærlige og sterke utgivelser fra artisten som for noen er bedre kjent som ektemannen til Kari Jobe. 

Cory Ashbury som bemerket seg med et sterk album i 2017, gir nå ut en helt ny singel «The Fathers House,» litt mer tradisjonell countrypop, som alltid sterk vokal. I tillegg har han fått med seg en annen sterk vokalist, Tori Kelly, i en nyutgitt versjon av «Reckless love.»

I lovsangsuniverset har det kommet mange utgivelser verdt å sjekke ut. Passion, CRC Music, Eleven22Worship, Planetshakers, Gateway Worship og Elevation Youth. Matt Redman har også gitt ut en helaften av en plate. 

Mer rocka musikk sier du? Hør Colton Dixons «Miracles». Folkrock? Rend Collectives «Sing it from the Shackles.» 

We are Messengers album «Power» har innslag av både rock, elektronika, pop og gospel, og er en utgivelse som har massevis å by på. Switchfoots «Reimagined Native Tounge,» bør også oppleves.  

Liker du elektronisk pop, spennende rytmer og musikk du får lyst å danse til? Da bør du sjekke ut Gateway Youths «Elements EP», David Dunns siste EP, Landry Cantrell, Elevation Rythm, eller Tauren Wells album! 

Noen smakebiter på album som slippes senere i vinter er også tilgjengelige. Låtene fra RED med en himmelsk hardrock, eller Matthew Wests sanger fra det kommende albumet «Brand New» – er vel verdt å sjekke ut allerede nå. 

Enda mer i vente!

Det er rett og slett bonanza for nye spennende utgivelser, så det lønner seg å følge med videre utover våren. 

Vi kan se frem til enda flere lovsangsplater og -singler, fra blant annet Vertical Worship, Vineyard Worship, North Point Worship. For ikke å snakke om at en av 90-tallets største kristenpop-gruppe, Avalon, kommer med nytt album, de låtene som er sluppet viser ikke ekstremt stor musikalsk endring fra tidligere utgivelser, men det øker jo bare nostalgifaktoren. Tekstene er solide, og litt standard kristenpop med innslag av gitarsolo, i skikkelig 2003-stil, er ikke helt feil det heller. 

Liker du klassikere? Jeremy Camp og Mandisa kommer med «Best of»-album. 

Liker du gospel med litt retro stil – sjekk ut Judah Bands plate som kommer om et par små uker. 

Et album jeg har ventet på en stund, og som slippes i løpet av februar er Elle Limebears «Lost in Wonder.» Etter flere gode singler sluppet i 2019, blir det spennende å høre hele albumet. 

Utover sommeren/høsten kan vi også glede oss til ny musikk fra andre artister. Sidewalk Prophets har annonsert nytt album, og vi venter i spenning på mer. Det er også spottet mye studio-bilder på Instagram fra Hillsong Y&F-gjengen. En ting er sikkert – det blir et godt musikkår! 

 

Sjekk ut akkurat når albumet du venter på kommer ut på newreleasetoday.com. 

Hørt

Itro holder deg oppdatert på ny kristen musikk.