Hvordan lage syden hjemme

Hvordan lage syden hjemme

Du lengter kanskje til sommer, sol og varme. Fortvil ikke, iTro gir deg tipsene slik at du kan lage sydenstemning hjemme!

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Det er blitt januar. Det er kaldt. Veldig kaldt. Du lengter kanskje til sommer, sol og varme. Fortvil ikke, iTro gir deg tipsene slik at du kan lage sydenstemning hjemme! Inviter venner på sommerfest midt på vinteren.

1) Bestem en «location»

Velg rommet eller stedet du vil gjøre om til «syden.» Du kan velge et midlertidig sted eller kanskje bruke storesøster (som har flyttet ut) sitt rom til en mer permanent løsning.

2) Få på lyden av sommer

Beachparty eller frisk bris. Lyden av sommer må være på i bakgrunnen. Dette bør være noe av det første du fikser, så får du bakgrunnsmusikk til resten av forberedelsene.

3) Skru opp temperaturen

Ingen sommer og syden uten varme. Skru opp alle varmeovner på fullt. Peis fungerer godt.

4) La det bli lys!

Det holder ikke med varme, du trenger sol også. Ute er det fortsatt mørkt store deler av dagen, så da får man improvisere. Hent alle lampene som er flyttbare og la det bli lyst!

5) Props

Finn frem solstolene, shades og badedyr. Jo flere, jo bedre.

6) Lag forfriskninger

Sommeren er tiden for fersk og spennende frukt og friske smaker. Er det lite utvalg i butikken kan du jo prøve å grille pølse på peisen.

Ta på deg bikinien eller badeshortsen og sett deg ned og nyt.

Der har du det, syden hjemme! Fordelene er mange, du blir ikke solbrent og du slipper sand i alle rare kroker.

Problemer som kan oppstå:

 

1) For varmt

Blir du varm er det ikke så lett å bade. Du kan alltids fylle badekaret med iskaldt vann, da er det viktig at temperaturen er høy på badet også selvfølgelig.

2) Andre i huset

De du bor med er kanskje ikke like gira på å svette som deg, og det kan bli en rot til konflikt. Strømregninga kan jo også bli relativt høy, spesielt om du opprettholder et «sydenrom» resten av vinteren.

Det er digg med sommer, men vi har også nesten hele vinteren foran oss. Og det er få ting som kan slå peiskos, OL på tv (der Norge vinner det meste selvfølgelig) og varm kakao. Så kan sommer være sommer, den kommer fort nok.

 

 

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.