Hvem er din valentin?

Hvem er din valentin?

Kjærligheten er herlig og stor! La oss elske hverandre i dag. Sånn litt ekstra mye.

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I dag anbefaler vi deg å elske din neste!

Den O store kjærlighetsdagen har ankommet. Du har kanskje gruet deg, eller gledet deg, eller grugledet deg, ikke vet jeg. I dag havner vi alle i forskjellige kategorier og har ulike forventninger til hva dagen skal bringe. Noen har knapt negler igjen i sin nervøsitet, andre kjenner på tryggheten de har med sin elskede. Noen har planlagt i ukesvis, andre går dagen hus forbi.

Følelser blir satt på spissen, noe som kan være riktig så underholdene fra sidelinjen. Dagen kan romme det meste, og er for oss alle – om du er singlere enn grus eller er stadig mer forelsket i din utkårede.

‘Murican love

Da jeg bodde i Amerika fikk jeg se fenomenet ”Valentine’s Day” på kloss hold. Rosa butikker oversvømt av kjærlighet så fort det nye året tikket inn. For en kald, bleik nordboer, som meg, kunne amerikanernes storslåtte ytringer av sine hjerters gleder bli for mye i hverdagen. Så har de behov for å smelle det opp ekstra stort denne dagen, att på til. De gjør ikke lite ut av det heller, kunne jeg korrespondert hjem om.

Men det jeg faktisk så da denne sukkerspinnsøte dagen kom, var at den var mye mer enn det jeg hadde sett på film. Mer enn hva vi har importert til Norge. Ja, par og klissklass er i sentrum, men det er óg en dag der en viser sine gode følelser ovenfor alle en er glad i. Venner og familie sender hverandre kort og søtsaker. De tilbringer dagen med hverandre og verdsetter tiden de har. De setter ord på disse følelsene som det så ofte kan være så vanskelig å kommunisere.

Ekstragavant kjærlighet fra Gud

Det er ikke sånn at disse erklæringene bare bør komme en dag i året, for all del, men hvorfor ikke feire ekstra storslått? Hvorfor ikke dedikere en dag til kjærligheten? Det kan bli i det meste laget, men heller det enn det motsatte, spør du meg.

Så skal en ikke stikke under en stol av mange føler nok mer på ensomheten og behovet for nærhet i dag. Det er heller ikke sikkert at alle har noen å dele den med. Da er det utrolig godt å vite at en kan hvile i Guds evige kjærlighet.

 Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd. Sefanja 3:17

 Kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere. 1. Peter 5.7

Kom bli med på festen!

Så la oss feire kjærligheten, sukkerspinn, følelser og nærhet. Når vi deler gleder blir de enda større og vi knytter nærere bånd. Det er kanskje ikke nødvendig med 100 roser, treretters middag, parfymerte brev og nerver i høyspenning, men er det så altfor ille? Og om dette blir litt i overkant, eller du ikke har en helt spesiell i kikkerten, som tilfeldigvis også har deg i sin, så ta det med ro. Du er elska høyere enn alt på jord av en evig kjærlig Far!

Og husk: Kanskje det er din tur til å overvelde noen med all den kjærligheten du har å gi. Det er jo ikke sånn at det bare er noe man får og er noe en må gå og vente på fra andre. La noen andre være din valentin!

Lykke til!

 

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I dag anbefaler vi deg å elske din neste!