Francesca Battistelli

Francesca Battistelli

Med sitt nye album «Hundred More Years» viser Battistelli at hun er kommet for å bli en stund.

Amerikanske Francesca Battistelli slo gjennom med et brak medMy Paper Hearti 2008, og har vært en yndling blant kristenpop-fans siden da. Hennes nye album,Hundred More Years, vil uten tvil forsterke den posisjonen, og sannsynligvis skaffe henne en bråte nye fans – både blant kristne og kanskje også på det kommersielle markedet.

For Battistelli er en real pop-prinsesse, i ordets beste betydning. Hun leverer låt etter låt med frisk, soulpreget, upbeat pianopop i verdensklasse, som hadde fortjent mye mer oppmerksomhet enn mange av de virkelig store navnene på popstjernehimmelen.

Hundred More Yearser en ærlig plate, for Battistelli sier ting nøyaktig som de er, og er ikke redd for å vise oss hva som irriterer henne. Men heller enn å dvele ved dem, blir budskapet på plata viktigheten av alltid å huske på at vi er uendelig velsignet.

Alt pakket inn i fengende, muntre melodier

Alle vil finne noe de kan relatere til på dette albumet, noe de kjenner seg igjen i og blir berørt av – alt pakket inn i fengende, muntre melodier. Battistelli synger om hvor viktig det er å bruke tiden vår her på jorda på en god måte, og å samle skatter som varer lenger enn dette livet.

MedHundred More Yearshar Francesca Battistelli sannsynligvis levert et av årets aller beste popalbum, og beviser til fulle at hun fortjener tittelen som Dove Awards’ regjerende ‘årets kvinnelige vokalist’ for andre året på rad. Dette er sommerpop med substans og uten dødpunkter – ikke en eneste av låtene oppleves som platefyll, og plata blir bedre for hver gjennomlytting. Perfekt for muntre vårdager og lange, late sommerkvelder.

Foto: Wordlabelgroup.com

CD:

Francesca Battistelli –Hundred More Years