Bli med i iTro-ligaen i VM-manager!

Bli med i iTro-ligaen i VM-manager!

Norgesmesteren i VM-manager fra forrige VM, iTro-journalist Simeon, utfordrer deg til å slå ham og de andre i iTro-ligaen.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

For fotballinteresserte verden rundt er ventetida endelig over!

På torsdag smeller nemlig fotball-VM i Russland i gang, og vi kan se fram mot en hel måned med glede, tårer, perlescoringer, islandske heiarop, gule kort for filming og VAR-klaging. Med andre ord: topp underholdning for alle!

Og for deg som vil løfte VM-spenningen ENDA et hakk, kommer løsningen her:

  1. Registrer ditt drømmelag i VM-manager innen kl 17.00 på torsdag
  2. Bli med i «iTro-ligaen» (kode: 4c167f10)
  3. Gjør det ingen i Norge klarte under forrige VM: slå iTro-journalist Simeon Ottosens lag!

Regjerende norgesmester i VM-manager

Simeon Ottosen, regjerende norgesmester i VM-manager

– For Simeon, dette er ikke første gang du er med i TV2s VM-manager, stemmer ikke det?
– Jeg har vært med tidligere år også, men forrige VM var første gang jeg gikk «all inn». Og da endte jeg faktisk opp med å vinne hele greia.

– Hvordan i alle dager klarte du å danke ut 40.000 andre?
– Jeg bør vel si noe ydmykt som at det var fordi jeg hadde stang inn i mange kamper og generelt en god del flaks? Noe som for så vidt stemmer, også.

Bildebevis: Slik så topplista ut i VM-manager for 4 år siden

 

– Her kan alle være med!

– Hva går egentlig VM-manager ut på?
– Poenget er å sette opp et lag med spillere som du tror kommer til å gjøre det bra under mesterskapet. Du får en gitt sum du kan handle for, og så kan du maks plukke ut tre spillere fra hver nasjon på et lag. Det gis ut poeng til forsvarsspillere som holder nullen, de som scorer mål, er nest sist på ballen før en scoring, osv. (Det anbefales å ta en titt på reglene på nettsidene til VM-manager)

– Og nå har du laget en egen iTro-liga. Hvem kan være med i den?
– Her kan alle være med! Om du har ambisjoner om å gjøre det stort, er ikke så viktig. Jeg har tidligere vært med i ligaer hvor visse managere har plukket ut spillere utelukkende på grunn av morsomt navn. Det er selvfølgelig helt lov.

– Tar det mye tid?
– Nei, det trenger ikke å ta mye tid. Setter du av en halvtime til å plukke ut ditt første lag, kommer du langt. Men vit at mange bruker veldig mye tid på å nerde dette.

Simeons tre beste tips

– Er det noen premie til de som vinner? Sånn bortsett fra ekstreme mengder med ære?
– Hvis du ender opp med å vinne hele greia så får du to valgfrie billetter til en Manchester United-kamp. Og vinneren av iTro-ligaen får en splitter ny genser fra årets iTro-kolleksjon, som lanseres litt senere i sommer!

Siden Simeon er en raus kar, har han gått med på å komme med noen gode råd til dem som skal prøve å slå ham. Her er regjerende mester Simeons tre beste tips:

  1. Finn ut hvilke spillere som er formspillere. Dette krever litt tid og research, men jeg traff veldig bra på det forrige VM.
  2. Finn ut hvilke lag du tror kommer til å gå langt. Det er stor sannsynlighet for at spillere på disse lagene plukker mye poeng.
  3. Let etter spillere på de beste lagene som spiller fast, men som ikke er de største stjernene. Disse er forholdsvis billige, og det hjelper godt når budsjettet ikke er spesielt romslig.

Lykke til med å sette opp ditt lag! Og vi avslutter med å sitere pave Johannes Paul II:

«Av alle uviktige ting i verden, er fotball den viktigste!»

Danilo Borges / Wikimedia Commons

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.