Guds perfekte skapning

Guds perfekte skapning

Jeg er gift, men forelsket i ei ny!

Tema

Tema på iTro i november er Skapt.

I sommer ble jeg pappa for aller første gang. Jeg tror jeg var verdens stolteste far, og jeg la ikke skjul på det! Tenk at jeg hadde fått en perfekt liten datter. Hun hadde ti fingre og ti tær, helt vanlige fingre og tær men for meg var de spesielt fine. Hun hadde mye svart hår og verdens vakreste øyne.

Jeg husker fortsatt  første gang jeg så henne, jeg ble forelsket på nytt. Det var ikke tvil i min sjel når jeg så på Leah Celine (som hun heter) at hun var skapt av en Gud. Så mange finesser, så mye liv. Dette er ingen tilfeldighet, det er sikkert og visst. Noe så perfekt kan ikke komme uten at det er noen som står bak, noen som har en tanke for det. Noen, eller noe som har en spesiell kjærlighet bak!

Noen større enn meg selv står bak

Jeg vet det  ikke er gyldig argumentasjon men for meg var, og er argumentasjonene god nok. At hun hadde ligget i en mage i over ni måneder, og i løpet av en natt så var hun ute. Pustet, så, hørte, følte. Og alt dette kommer av celler som er smeltet sammen.

Jeg er overbevist  om at noen større en meg selv står bak. En som tenkte på Leah Celine lenge før jeg gjorde. I det ligger en trygghet også. En annen passer også på henne. En som har all makt i himmel og på jord. En som er sterkere en meg og som alltid er der, selv om jeg er langt borte. En som har skapt henne unik, skapt henne som ett bilde på seg selv. Han er like stolt av henne som jeg er, og legger heller ikke skjul på det.

Du er en av Guds høye tanker

Dette gjelder oss  alle. David beskriver det i salme 139: «Du så meg den gang jeg var et foster, i din bok ble alt skrevet opp; mine dager ble dannet før en eneste av dem var kommet. Gud, hvor høye dine tanker er, hvor veldig summen av dem!»

Leah Celine er en av Guds høye tanker. Du er en av Guds høye tanker. Skapt og formet av Han som har kontrollen. Er det rart jeg ble forelsket da hun ble født? Forelsket i Guds perfekte skapning. Som jeg får den store æren av å låne, og passe på til hun en gang skal få komme hjem til sin himmelske far og skaper!

Ill.foto:  christine på flickr

________