iTros bibelleseplaner

iTros bibelleseplaner

iTro har laget flere ulike bibelplaner du kan bruke alene eller sammen med andre.

Bibelglede i mars

Bibelglede er en kampanje som begynner 1. mars, der vi leser 30 minutter i Bibelen hver dag i 30 dager. Kampanjen er åpen for alle, og du kan bli med ved å melde deg på facebookarrangementet «Bibelglede i mars 2016».

Her kommer noen ulike forslag til bibelleseplaner (kanskje kommer det flere etter hvert).

100 dager med 100 sentrale tekster fra Bibelen

I denne planen leser man seg gjennom 100 av de mest sentrale tekstene i Bibelen, de første 50 er fra Det gamle testamentet, mens de 50 siste er fra Det nye testamentet.

Last ned planen: iTro – 100 dager med Bibelen

Bibelen basic (30 dager)

Denne planen er for deg som ønsker å få i gang bibellesinga, men som kanskje ikke rekker å lese 30 minutter hver dag. Ved å følge denne planen får du en oversikt over innholdet i Bibelen, med ett kapittel hver dag.

Last ned planen: Bibelen basic

30 dager med Jesus i Det gamle og nye testamentet

Denne planen er for deg som ønsker å se hvordan Jesus blir omtalt i Det gamle testamentet (forbilde) og i Det nye testamentet (fullendelse). Passer godt å lese nå før påske og gjennom påsken.

Last ned planen: GT og NT – forbilde og fullendelse

30 dager med Jesus i evangeliene

Hvem er Jesus? Denne leseplanen går kronologisk gjennom mange av hendelsene i Jesu liv og undervisningen hans, og du får dermed et innblikk i hvem han er og hvorfor han er sentrum i Bibelen.

Last ned planen: 30 dager med Jesus

30 høydepunkter fra Bibelen

Denne bibelleseplanen tar deg med på mange forskjellige høydepunkt gjennom Bibelen. Alt fra skapelsen til Jesu liv og frelsesverk, og ikke minst: alt i mellom! Ved å ta i bruk denne planen vil du få lest i mange forskjellige bøker og bli godt kjent med Bibelen. Det tar kanskje ikke alltid 30 minutter å lese tekstene som er satt opp, men da er det bare å lese videre i teksten du er i.

Last ned planen: 30 høydepunkter fra Bibelen

Apostlenes gjerninger og brevene i NT (30 dager)

Denne leseplanen går gjennom Apostlenes gjerninger og alle brevene i Det nye testamentet (pluss Johannes’ Åpenbaring) i kronologisk rekkefølge.

Det vil si at du leser Apg med brevene innimellom (og etterpå) på de tidspunktene de ble skrevet (så langt vi kan vite det). På denne måten får du et bedre bilde av historien i Det nye testamentet.

Last ned planen: Apostlenes gjerninger og brevene i NT

Bibelleseplan for juleferien (22. des – 1. jan)

En enkel leseplan som tar deg gjennom noe av det jula handler om, gjennom litt ulike typer tekster.

Last ned planen: iTro – Bibelleseplan for juleferien

Bibelleseplan for påska

En enkel leseplan som tar opp e ulike hendelsene + litt av forhistorien til påska.

Last ned planen: iTro – Bibelleseplan for påsken

Bibelleseplan for sommerferien (Markus-evangeliet)

En enkel plan du kan følge i sommerferien, som hjelper deg å lese gjennom hele Markusevangeliet i løpet av sommermånedene.

Last ned planen: iTro – Bibelleseplan Markus

Flere bibelleseplaner:

Bibelglede i mars

Bibelglede er en kampanje som begynner 1. mars, der vi leser 30 minutter i Bibelen hver dag i 30 dager. Kampanjen er åpen for alle, og du kan bli med ved å melde deg på facebookarrangementet «Bibelglede i mars 2016».