UL-deltageren som ble festivalsjef

UL-deltageren som ble festivalsjef

– Jeg har et stort ønske om at UL skal være en arena hvor mennesker kan få oppleve trygt og godt fellesskap og bli bedre kjent med Jesus, sier Marie Weydahl.

UL

– UL (ung Landsmøte) er en kristen ungdomsfestival, arrangert av Misjonssambandet ung og IMF-ung.
UL er 23.-27. juli i Stavanger, og har temaet «Sted».
Info og påmelding på UL.no

Festival-sommeren er rett rundt hjørnet, og UL, en av Norges største kristne ungdomsfestivaler, nærmer seg med stormskritt!

Enten du er en festival-veteran eller er helt ny i festival-gamet, er UL noe du virkelig ikke vil gå glipp av.

UL, eller Ung Landsmøte, er en årlig festival som samler ungdom fra hele Norge til en uke fylt med fellesskap, aktiviteter og god festivalstemning.

Her får du muligheten til å møte nye venner, delta på spennende seminarer, oppleve fantastisk lovsang og høre inspirerende taler som setter spor.

Se også: Du kan melde deg på UL her

Marie kan nesten ikke vente

Marie Weydahl, sjefen sjøl, gleder seg til årets festival. Vi har stilt henne noen spørsmål inn mot hennes første sommer som festivalsjef.

Temaet for årets UL er «Sted», og Marie forteller at dette både sier noe om hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal.

Hun trekker også frem at det er flere konkrete steder i Bibelen hvor det har skjedd ting som har vært livsforvandlende. Dette gjelder ikke bare for de som var til stede da det skjedde, men for oss som lever i dag!

– Gjennom årets festival kommer vi til å bevege oss inn i kjernen av vår identitet ved å nærme oss dette på ulike og spennende måter.

Jeg har et stort ønske om at UL skal være en arena hvor mennesker kan få oppleve trygt og godt fellesskap, bli bedre kjent med Jesus og bli utrustet til et hverdagsliv med Ham!

– Hva gjorde at du takket ja til å bli ULs nye festivalsjef? 

Marie smiler og forteller varmt om hvor mye UL har betydd for henne personlig. Selv har hun deltatt på festivalen flere ganger, og understreker at hun har fått uforglemmelige minner, viktig påfyll og gode vennskap gjennom UL!

– Det er ikke så mange andre kristne der jeg kommer fra, så det å komme på UL å få se at det fantes så mange andre som trodde på det samme som meg, var veldig stort.

Da hun fikk spørsmål om jobben kunne være noe for henne, kjente hun på en motivasjon for at andre skulle få oppleve det samme som hun selv har gjort.

– Jeg har et stort ønske om at UL skal være en arena hvor mennesker kan få oppleve trygt og godt fellesskap, bli bedre kjent med Jesus og bli utrustet til et hverdagsliv med Ham!

Gode minner med «frokostgjengen» på UL

– Kan du trekke frem et minne fra UL? 

– Det må bli «frokostgjengen»!

De årene Marie var deltaker på UL var de en blandet vennegjeng som møttes for å spise frokost sammen før morgenmøtet.

– Noen av mine beste UL-minner er med denne frokostgjengen, både rundt frokostbordet, men også med alt vi opplevde og fant på i løpet av uka!

Festival som forandrer

– Har du noe du vil si til de som ennå ikke har meldt seg på, og som kanskje vurderer UL for første gang? 

Weydahl trekker frem at UL er en festival som forandrer, og forteller selv at festivalen har satt spor i hennes eget liv i form av kunnskap, vennskap og minner hun bærer med seg.

– Samtidig som UL kan være med å forandre liv, kan den også bare få være med å forandre en enkel sommer til å bli litt bedre. Du kan få komme og få kose deg med is i isbaren, gøye aktiviteter, bra lovsang, få lære mer om Jesus, og en mulighet til å bli kjent med masse hyggelige folk! Og jeg håper du vil unne alle de som allerede har meldt seg på UL muligheten til å bli kjent med deg!

Misjonssambandet ung og ImF-Ung gleder seg igjen til å arrangere festival for akkurat deg.

Sammen med flere hundre frivillige og deltakere blir dette en festival du sent vil glemme! 

UL

– UL (ung Landsmøte) er en kristen ungdomsfestival, arrangert av Misjonssambandet ung og IMF-ung.
UL er 23.-27. juli i Stavanger, og har temaet «Sted».
Info og påmelding på UL.no