Nå

- Ikke senere.

Ikke etterpå. Ikke en annen gang. Ikke i morgen.

Jeg var på UL forrige uke. Jeg har hørt ganske mye. Sett ganske mye. Fått ganske mye. Nå er jeg hjemme. Det er relativt stille rundt meg.

Jegslipper å  rope til de jeg prater med for å bli hørt, fordi nå sitter jeg ikke i et stappfullt mattelt der alle andre også prater, men i stua hjemme. Og jeg slipper å gå på do på strategiske tidspunkt for å unngå kø. Hjemme er det nemlig sjelden dokø.

Jeg skal la det forandre meg i morgen

Her går jeg  ikke på møter to-tre ganger i døgnet, der jeg blir minnet om hva Jesus har gjort for meg. At han elsker meg. At han har en plan for meg. Nå når jeg har kommet hjem er det i stedet lett å ta fram dataen og henge på Face, eller slå på tv’n og se på Malcolm i midten (eller noe annet som jeg egentlig ikke bryr meg om). Ikke at det ikke er lov til å være på Face eller se på tv. Mendet blir lett å skyve det jeg har hørt på UL litt lenger bak i hodet. Jeg skal tenke på det i morgen. Jeg skal la det forandre meg i morgen.

Men det er vel ikke slik det funker. Sannhet er sannhet. I dag også. Jesus var ikke bare på UL. Han er med meg i dag.

Uavhengig om du  har vært på UL eller ikke: Lar du Jesus få jobbe med deg? Lytter du til han? Spør du han om hvilken plan han har for deg?

Skal ikke si at det er lett. Men det er på ingen måte umulig heller.
Jeg vil at Jesus – sannheten – skal ha konsekvenser i mitt liv. Nå.

Håper du får en fin uke!