And… ACTION!

And… ACTION!

Det blir mye action på iTro den neste måneden! 

Leder

Ukas leder er skrevet av Nils Kåre, som er redaktør for iTro.no.

2013 har startet med et smell!

Fyrverkeriet ledet oss  inn i det nye året, nyttårsforsetter har tvunget mange til høyere puls enn hvilepulsen vi levde så godt med i juleferien, og mange er fortsatt i delvis sjokk etter den litt for tidlige skolestarten.

Action blir et viktig stikkord!

Januar blir en  fartsfylt måned også på iTro. Månedstemaet vårt denne måneden er "Action!", og det har allerede kommet flere actionfylte temasaker. På torsdag skrev Yngve Litleskare Leine om handlingens Gud, som ikke hadde noe annet valg enn å gå til handling på grunn av menneskenes håpløse situasjon, og i dag skriver Jenny om action i kristenlivet.

Og actionsaker blir det flere av utover i måneden. Både i temasakene som kommer på mandager og torsdager, og i filmanmeldelser og andre saker denne måneden, blir "action" et viktig stikkord!

Bønn og handling er to sider av samme sak

I Oslo har  vi denne uka en kampanje som heter "Bønn for Oslo". Det vil blant annet bli bedt for byen vi bor i 24 timer i døgnet hele uka. Dette er fordi vi tror på bønn og handling er to sider av samme sak.

Det kan virke litt rart å tenke på at noe av det mest actionfylte vi kan er med på, det som skaper de største forandringene, kan begynne ved at vi setter oss ned og ber sammen. Det ser ikke så actionfylt ut i seg selv, men bønn kan forande verden.

Vi i iTro  håper du har fått en god start på 2013, og at dette året kan bli et år der du tør å gå på Guds løfter, og bli bedre kjent med ham som satte himmel og jord i bevegelse for å frelse deg. Det er det beste ønsket vi kan komme med for deg i året som har begynt!

Ha en god uke! :)

Foto:jamesjyu/flickr.com