Jeg vil bli kjent med en kjendis i 2016!

Jeg vil bli kjent med en kjendis i 2016!

Jeg har en drøm, en nyttårsdrøm. Har hatt den lenge. Men nå er det på tide. Det er noen jeg bare må treffe.

Kommentar

Denne kommentaren er skrevet av Fred Even Hellenes (20 år).

Fred Even er trainee i Laget i Møre og Romsdal.
Bor i Ålesund, dagdrømmer en del om fisking og friluftsliv, har også en lidenskap for ekte meierismør!

Jeg er egentlig ikke noe stor fan av nyttårsforsett. Nyttåra kommer litt for sjeldent. Jeg må ha litt mer tidspress på meg skal jeg få til ting. Ukesforsett er mer ideelt for min del sånn sett.

Levende legende!

Så mitt første eller til nøds andre ukesforsett på nyåret er å treffe en spesiell fyr. Han har vært et forbilde for meg lenge, blir sitert av masse folk og er egentlig utrolig populær. Det er jo selvfølgelig ikke alle som liker han, men de om det! Jeg digger han og mange med meg. Vi samles faktisk jevnlig og snakker om han. Ofte synger vi også sanger. Og det er Ikke sanger han har laga, neida, sanger OM han. Fyren er en levende legende!

-Jeg ba ham hjem på pizza

Regner med at du ikke blir sjokka når jeg nå forteller deg at fyren det er snakk om heter Jesus. Jeg oppdaga noe stilig en dag jeg satt og leste i biografien om han (den som er skrevet av Matteus veit du). I kapittel 25 så legger jeg merke til en detalj som gjør at jeg innser: Jeg veit jo hvor fyren bor, traff han jo nettopp på café! Så jeg ba ham hjem på pizza, og han var gira! Jesus kom og tok med seg en kompis. Jeg tok også med meg noen venner, det blei en skrekkelig hyggelig greie egentlig.

-Jesus er dårlig i norsk, ser du

Jesus er en grei kar, så han ba meg og en kompis hjem på middag tilbake! Det viste seg at han bor rett borti gata, i en litt skitten blokk, der det lukter rart i gangen. Maten var god og rar og jeg og kompisen min skjønte ganske lite av hva fyren sa. Jesus er ganske dårlig i norsk ser du. Men tross litt enkel kommunikasjon og hyppig bruk av smarttelefon for å forklare hva ord som skitur betyr, var det skikkelig hyggelig, og vi har møttes flere ganger etterpå!

-Min nyttårsdrøm er å henge mer med idolet mitt

Det møtet fikk meg til å innse at, dette burde jeg gjøre mer av, henge mer med Jesus! Og det viser seg at han er å finne mange plasser, på bussen, på gata, på jobb, på studie, på skoler og spesielt på asylmottak. Han er overalt og gira på å treffe meg, så derfor er min nyttårsdrøm og første ukesforsett å  henge mer med idolet mitt Jesus! Kanskje jeg skal bruke like mye tid på å henge med han, som jeg bruker på å høre fan-taler og synge om hvor glad jeg er i han! Enn du, gira på å henge mer med Jesus i det nye året og til uka?

Matteus 25, 35-40

For jeg var sulten, og dere ga meg mat; jeg var tørst, og dere ga meg drikke; jeg var fremmed, og dere tok imot meg; jeg var naken, og dere kledde meg; jeg var syk, og dere så til meg; jeg var i fengsel, og dere besøkte meg.’ Da skal de rettferdige svare: ‘Herre, når så vi deg sulten og ga deg mat, eller tørst og ga deg drikke? Når så vi deg fremmed og tok imot deg, eller naken og kledde deg? Når så vi deg syk eller i fengsel og kom til deg? Og kongen skal svare dem: ‘Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg.’

Foto: Privat

Kommentar

Denne kommentaren er skrevet av Fred Even Hellenes (20 år).

Fred Even er trainee i Laget i Møre og Romsdal.
Bor i Ålesund, dagdrømmer en del om fisking og friluftsliv, har også en lidenskap for ekte meierismør!