UL – by night

UL – by night

Hvorfor rangler UL-deltagerne egentlig? Vi har vært i nattcafételtet på UL, og fått høre om nattelivet.

UL 2012

UL 2012arrangeres denne ukai Kongeparken i Ålgård.

UL er kjent for gode møter, gode seminarer og for å være et møtepunkt for kristen ungdom.

Det som fremdeles  står som et mysterium for mange av oss er nattelivet på UL. Når vi som er utmattet etter en lang dag går til telt og hytter etter siste konsert, er natta ennå ung for en del av UL-befolkningen.

Natteliveter spennende, og man blir kjent med nye

Jeg har tatt  turen til nattcaféen for å gi dere et innblikk i hva det er som foregår i de sene nattetimer. På nattcaféen satte jeg meg ned sammen med Sofie (16), Lillian (15) og Anne (16).Mens folk lo og klappet, sto på bordet, og koste seg med vafler fikk jeg bli med å drøse løst og fast om teltlivet på UL og livet gjenerelt.

– Hvorfor rangler dere?

– Fordi det er spennende, og man blir kjent med nye. Vi ble kjent med noen gutter i går som vi var på besøk hos i teltet, og så blir det en annen stemning så sent på kvelden.

Man får mye bedre samtaler sent på kveldene

– Kan du beskrive  stemninga ?

– Det er en annerledes stemning, folk sitter i teltene og spiller gitar og synger. Man får mye bedre samtaler sent på kveldene, forteller Lillian, og de andre sier seg enig.

Samtalen gikk lett utover kvelden og beveget seg inn på alt fra møtene til sjekking. Jeg føler jeg virkelig har fått et innblikk i hva som skjer på kveldstid og har blitt tatt godt imot av gjengen som sitter her i nattcafételtet.

Foto: David Semb