Stemningsrapport fra UL-campingen

Stemningsrapport fra UL-campingen

iTro har sjekket stemningen på UL-campingen!

Tema

Tema for årets UL er «Til verdens ende».

Følg iTro på iTro.no, Instagram og Facebook for hyppige oppdateringer under UL.

UL er godt i gang, og for mange betyr dette en uke med camping. Noen sover i telt, mens andre har rigget seg til i campingvogn. For deltakerne som sover på campingplassen kan UL skape litt ekstra spenning med tanke på hvor ustabilt været i Rogaland kan være.

På sitt første UL

Etter en heftig regnbyge allerede tirsdag ettermiddag , tok undertegnede en tur opp på campingplassen for å sjekke stemningen blant deltakerne. Der traff jeg tre humørfylte jenter: Heidi Urnes (15), Rebekka Dalseid (16) og Ingvild Næss (15), som var godt i gang med å sette opp teltet. Jentene er på sitt første UL, og er veldig spent på hvordan årets UL kommer til å bli og hvordan det vil bli å sove i telt.

Alle som vi har snakket med har virket veldig overrasket og ønsket oss bare lykke til!

– Hvilke forventinger har dere til årets UL?

– Siden vi er her for første gang, er vi er veldig spent på hvordan det vil bli. Vi har hørt masse om UL, og mye av dette har vært veldig positivt. Så da er vi også veldig spent på om UL klarer å leve opp til forventningene.

Optimistiske teltere

– Hvordan tror dere det blir å sove i telt under UL?
– Vi trodde at det var en kjempegod idé, men alle som vi har snakket med har virket veldig overrasket og ønsket oss bare lykke til! Men vi tror det kommer til å gå veldig fint!

Les også: SE UL2017 live!

Jentene er optimistiske, og det er vel kanskje med god grunn. De er jo tross alt vestlendinger, Rebekka og Ingvild er fra bergensområdet mens Heidi er fra Sogn, så regn og dårlig vær er noe de har god erfaring med.

Spennende tema

– Årets tema på UL er ”Til verdens ende”, hva tenker dere om dette?
– Vi har egentlig ikke lagt så mye tanker i det, men vi synes at det virker som et spennende tema. Det første vi tenker på er endetid.

Stemningen blant disse jentene og de andre deltakerne på campingen er meget god! Vi satser på at den stemningen fortsetter resten av uka, uansett om det skulle regne mer eller ikke.

Tema

Tema for årets UL er «Til verdens ende».

Følg iTro på iTro.no, Instagram og Facebook for hyppige oppdateringer under UL.